Toiveita kehiin!

Voisi taas laittaa toivepostauksia tekoon. Laittakaa kommentilla, mistä aiheesta haluatte postausta. Joku pyysi jo aiemmin toivetta mun talousasioista, mutta ne ei muille kuin itselleni kuulu. Yhteen kysymykseen miten rahat riittää kaikkeen ''humpuutteluun'' voin tässä vastata. Maksa vuokra ja muut laskut, lemmikeille jos sellaisia on kuukaudeksi ruuat ja muut tarvikkeet ja loput rahat käytä siihen ''humpuutteluun''. Sen jälkeen katso mitä syöt. Näin minä itse teen ja hyvin voi humputella joka kuukausi miten haluaa. Toinen mitä en tykkää tehdä on videopostaukset. En ole koskaan kokenut oloani mukavaksi kun tuijotan kameraa ja puhun. Tulee kauhean vaivaantunut ja nolostunut olo.

Mutta toivepostauksia tosiaan kommentilla tulemaan niin tässä lähipäivien aikana rupean niitä tekemään.


Kommentit

 1. Kerro jotain perheestäsi ja siitä oliko vaikeaa tulla ulos kaapista ei-heterona (en tiedä oletko bi, homo vai jonkinsortin trans vai ihan vain kaikista määrittelyistä kieltäytyvä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskitän blogissa kerronnan itseeni ja linjasta en poikkea. Olen homo ja en ole koskaan ollut kaapissa. Perheeni on aina siis tiennyt mun olevan homo, joten sellaista postausta en voi kirjoittaa. Mun vanhemmat on sanonu et niille on ihan sama onko lapset homoja, heteroita, bi seksuaaleja ym.. Tärkeintä vanhemmille on meidän lapsien onnellisuus ja tyytyväisyys elämään =)

   Poista
 2. Tee postaus koirista, asunnosta, meikkirutiinista, lempikosmetiikkatuotteista ja suosikkiresepteistä.

  VastaaPoista
 3. Homoseksistä - eri asennoista yms :)

  VastaaPoista
 4. Hei, kerro miksi on naisellisia homoja ja osa miehekkäitä. Siis jos on homo, eli tykkää miehistä, miksi moni homo sitten niin naisellinen? Typerästi muotoilin asian, mutta hoksasit varmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nyt ei liity homouteen millään tavalla. Jokainen ihminen on tyyliltään ja olemukseltaan omanlaisensa :)

   Poista
 5. No mutta yleensä pariskunnista jompikumpi on aina naisellisempi? Sillä mietin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten molemmat on naisellisi tai miehekkäitä. Pariskuntia on erilaisia.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?