Taas sitä mennään!

Voi saakeli sanon minä. Ilmat kylmenee, ilma on kauhean kuivaa (ainankin mun mielestä) ja huulten kanssa kamppailu alkaa. Mulla aina on huulet aivan rutikuivat paitsi kesäisin. Jos ei laita huulirasvaa tasaisin väliajoin rupeaa huulia kirvelemään ja tuntuu, että huulet repeilee joka paikasta. Niinkuin suupielistä käykin. Mitään kunnollista apua en ole löytänyt tämän loppumiseksi, mutta pari juttua helpottaa sentään. Yksi on juuri tuo huulian tasainen rasvaaminen. Itselläni olen parhaaksi todennut Blistexin tuotteet. Toinen vähän ällöttävämpi niksi on kuoria huulet hammasharjalla ja laittaa kunnon paksu kerros rasvaisinta Bebanthenia. Ällöttävän tästä tekee tuon Bebanthenin oksettava maku. Ainoa syy miksi teen tätä on, että tuollaisen hoidon jälkeen huulet tuntuvat hyvälle seuraavat pari päivää, eikä tarvitse koko ajan rasvata. Milläs kohtalontoverit hoitaa kyseistä vaivaa?

Huulet tuntuu kuin ne olisivat tälläiset koko ajan syksystä kevääseen...

Kommentit

 1. Mulla on samaa ongelmaa huulien kanssa. Parisen viikkoa sitten löysin apteekista ACOn stay soft lips. On kyllä huulikiillon ja -rasvan sekoitus mutta ihan parasta kamaa! Kerran-kaksi päivän aikana laittanut ja huulet on pysynyt todella pehmeinä! :)

  VastaaPoista
 2. Mahdatko huomaamattasi lipoa ja nuolla huuliasi, sitä tekee helposti jos huulet ovat kuivat ja siitä ne kuivuvat kahta kauheammin. Huulipuna voi kanssa kuivattaa jos sellaista käytät. Jotkut väittävät että jatkuva rasvaaminen kuivattaa huulia entistä enemmän. Jos et ole siitepölyallerginen voit kokeilla mehiläisvahapohjaista voidetta. Itsellä auttaa hunajan levittäminen yön ajaksi, jotenkin onnistun nukkuessa olemaan nuolematta sitä pois, puoliskolle ei voi kyllä silloin antaa hyvänyönsuukkoa kun se on niin makean perään. ja suupielten halkeilu voi johtua jonkin vitamiinin puutteestakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En livo, koska se pilais meikin huulten ympäriltä :,D

   Vitamiinin puutteesta ei ainankaan johdu. Mun ruokavalio kun on 80% kasviksia, vihanneksia, sieniä, hedelmiä ja marjoja

   Poista
  2. Tuolla ruokavaliolla voi juuri olla B-vitamiinin puute. Tämän takia mm. kasvissyöjät joutuvat ottamaan sitä purkista.

   Poista
 3. Elä valita, sanoit itse että kauneuden eteen pitää kärsiä, joten siinähän kärsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iho-ongelmat ei tietääkseni ole kauneutta, vaan päinvastoin.

   Mitähän sä oikeen horiset siellä :,D

   Poista
 4. Oriflamen tender care on paras apu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oriflame ei ole oikein mun juttu, mutta voisi ehkä kokeilla.

   Poista
 5. B12-vitamiinin puutos. Itsekin kärsin siitä juuri huulten halkeiluna ja olen vege. B12-vitamiinia saa erityisesti maidosta, lihasta, maksasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä ei ole puutosta. Saan enemmän kuin tarpeeksi B12 pelkästään ED Green Lightista. Lisäksi käytän päivittäin maitotuotteita.

   Poista
  2. Kysees on kyllä B2-vitamiini joka vaikuttaa eniten huuliin... Runsas alkoholin käyttö lisää sen kulutusta myös lisää, samoin sairastelu ja stessi mm.

   Poista
 6. Kyl se on kuule sil viisii että ko mänit kaikenmaailman happoloita niihin huuliis ruiskuttelemaan niin hyö vallan siitä itteensä ottivat ja tuollai rohtuvat, sano miun sanonein, ei kaikkiin hupsutuksiin piä mukkaan lähtee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni lapsena en ole huultentäytteitä ottanut milloin tämä vaiva jo alkoi ;)

   Poista
 7. Suosittelen etsimään kaupungistasi Foreverin edustajan ja ostamaan aloevera huulirasvaa. Aluksi tuntuu, että huulet kuivaa tosi paljon, mutta sitten alkaa huokoset hengittää. Tästä rasvasta kun puuttuu huokosia tukkivat ainesosat.
  Itse pääsin huulirasvakierteestä eroon kyseisellä rasvalla ja nykyään laitan huulirasvaa satunnaisesti ruuan jälkeen, mutta yleensä iltaisin ennen nukkumaan menoa riittää, eikä huulet oo missään vaiheessa kuivat.
  Kallista se on (5€/tuubi), mutta itse oon mielelläni sen maksanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.facebook.com/salokannelforever/?fref=ts palvelee kivisalmessa!

   Poista
 8. Juotko tarpeeksi vettä? Itse huomaan nimenomaan huulista, jos on tullut juotua vettä liian vähän :)

  VastaaPoista
 9. Elizabeth Ardenin Eight hour cream lip protectant (pieni pyöreä peltipurkki). Sen tuoksu ja maku on melko omintakeinen, mutta itse olen ainakin jo tottunut, koska kyseessä on niin huikea tuote. Laivalta oon löytänyt edullisimmin ja purkki kestää pitkään.

  VastaaPoista
 10. Mun kokemukseni mukaan säännollinen ja ahkera pussailu pitää huulet kunnossa, veri kiertää kudoksissa.

  VastaaPoista
 11. Suosittelen kokeilemaan Hurrawin huulirasvoja. Hurrawin puikot on luonnonkosmetiikkaa ja megahoitavia :)

  http://www.hurraw.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?