Se söpö kundi Tinderistä...

Se kundi jonka tapasin silloin keskiviikkona on kyllä mielettömän ihana. Tää Princess on kyllä mennyt nyt ihastumaan pahanpäiväisesti ja on kuin hihittelevä pikkupoika. Se on söpö ja hauska. Meillä on paljon samoja mielenkiinnon kohteita ja muutenkin tuntuu et tullaa tosi hyvin juttuun. Ja ennen kaikkea vihdoin olen löytänyt miesehdokkaan, joka ei ole kaapissa. Tätä ihmettä olen odottanu koko elämäni ajan.

Ne ensitreffit meillä oli siis keskiviikkona Unionissa fuksiaisten bileissä. Noiden bileiden lisäksi elämää Union elävöitti myös eilen. Ihanan Evelinan keikka nimittäin oli. Oli kyllä talo ihan tupaten täynnä ja luoja mitkä bileet. Ihan mahtava tunnelma koko illan ajan. Itse tosin otin rauhallisesti ja pari drinkkiä join illan aikana. Keikkafiilistelyn ja drinkkien siemailun lisäksi pelailtiin Black Jackia sekä torjuttiin kaverin kanssa himoitsevia tuijotuksia ja lähetäänkö nussimaan ehdotteluja. Lauloin myös pitkästä aikaa Hanna Pakarisen Fearless kappaleen, joka oli lapsena mun ehdoton suosikkibiisi. Kuvia en itsestäni halunnut ottaa, koska olin ihan spurgun näköisenä liikenteessä. Kauhulla odotan bileiden kuvaajan ottamia kuvia. Näytän niin hirveälle. Unionin sivuille ne tässä lähipäivinä ilmestyy.

Lopuksi ilouutisia teille lukijoille. Ensi viikolla ilmestyy asuntopostaus. Vaatehuone ja siivoushuone ei ole vieläkään valmiita, mutta elämä on. Sen lisäksi tulee Tuiskusta ja Mentorista postausta ja muita teidän toiveita.

Hiuksetkin sai vähän juuriin mustaa väriä. Muuten säilyi harmaanruskeana hiukset.

Kommentit

 1. Miksi noin ujona kuvassa? Olisi ollut mukava nähdä miltä huulesi näyttävät :)

  VastaaPoista
 2. Meikittömyys = rumuus :'D

  Seuraavaan postaukseen laitsn huulista kuvaa :)

  VastaaPoista
 3. Vähänkö hianoo! Mäkin ihastuin kesällä mutta eihän siitä mitään tullu. Oon päättänyt ihastumisia ei saa enää tapahtua koska niistä seuraa vaan itkua ja vaikeuksia. Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman itkua ja vaikeuksia ei löydy sitä oikeaa ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?