Mites mulla menee?

Olen tässä kuluneen viikon aikana puuhaillut kaikkea kivaa. Käytiin Unionin Dream Teamin kesken syömässä ja suunniteltiin vähän tulevia bileitä ja tapahtumia. Kaikkea kivaa on taas luvassa kuten esimerkiksi VIBE:ä, Jysäriä, artistien täytteistä festariviikonloppua ym... Kannattaa pysyä kuulolla tapahtumista ja listaeduista. Myös pari uudistusta Unioniin on tullut. Nyt voit valita karaokebiisin helposti omalla puhelimellasi ja lisäksi on uusi Union Fridays drinkkilista. Oma suosikkini on ehdottomasti Frozen Hedelmäpommi.

Lisäksi onnistuin paskomaan nilkkani. Astuin johonki himputin monttuun ja nilkka taittui vaakatasoon. Ihana turvotus tietenkin tuli ja seuraavana aamuna nilkka oli ottanut kauniin erittäin tumman rusketuksen. Onneksi ei mitään hiusmurtumia murtumisesta puhumattakaan tullut. Kerran olen onnistunut nilkaan hiusmurtuman saamaan ja kävely oli yhtä helvettiä monta viikkoa. Tämä tapahtui alkuviikosta ja nyt onneksi nilkka on jo parantunut kylmähauteiden ja lääkevoiteiden avulla.

Tietenkin viikkoon mahtuu myös treffit ja paljon juttelua tuon yhden ihanan uuden tuttavuuden kanssa. Ihastuminen on kyllä aina yhtä ihanaa. Perhosia vatsassa ja odottaa aina innoissaan milloin taas pääsee näkemään. Toiveissa tietenkin olisi vakavampi juttu, mutta aika näyttää miten tässä oikein käy.Kommentit

  1. En kyllä nää mitään kummassakaan nilkassa. Vai onko tossa jo parantunut nilkka?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?