Huultentäyttö #2

Tajusin, että oli vähän lyhyt se huultentäyttyöpostaus ja ajattelinkin nyt kirjoittaa siitä paremin. En tietenkään ole ammattilainen ja kerron vain mitä minä itse tiedän. Jos joku tietää enemmän, niin kommentoi ihmeessä.

Mitä huultentäytössä tehdään?
Eli huultentäytössä huuliin laitetaan ruiskulla hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on ihmiskehossa jo ennestään olevaa sokerimolekyyliä. Ei siis mitään vierasta ainetta keholle.

Mitä hyaluronihapolla voi tehdä?
Hualuronihapolla huuliin voi lisätä täyteläisyyttä, tehdä huulista pehmeämät ja sileämmät, nostattaa suupieliä, korostaa huulirajoja ja poistaa rypyjä koko kasvon alueelta.

Koskeeko huultentäyttö?
Huulissa on paljon hermopäätteitä, eli kyllä se koskee. Kipua lievitetään puuduttamalla huulet ennen toimenpidettä. Lisäksi itselleni laitettiin vielä toimenpiteen alettua huuliin puudutusvoidetta, jonka läpi voi pistää. Kipu pistojen aikana on sama kuin puristaisi huulista finnin. Koskee, mutta kipu ei ole sietämätöntä.

Huultentäytöstä tulee ankkahuulet.
Tämä ei pidä lainkaan paikkaansa. Tottahan toki huuliin saa luotua ankkaefektin esim laittamalla täytettä liikaa, mutta ammattimaisesti ja oikealla tekniikalla laitettuna huulista tulee täysin luonnolliset. Huulista ei siis lainkaan huomaa, että niille on vähän vippaskonsteja tehty.

Kauan hyaluronihappo kestää huulissa?
Hyaluronihappo on tosiaan kehossa jo itsessään olevaan ainetta ja se ajan myötä kuluu pois. Riippuen aineesta hualyronihappo kestää huulista kuudesta kuukaudesta jopa puoleentoista vuoteen. Itselleni laitettiin paksuinta ainetta, jonka tuloksen kestoajaksi on luvattu se puolitoista vuotta. Myös ikä vaikuttaa aineen pysyvyyteen. Nuorilla kesto on pidempi kuin iäkkäämmillä.

Jos jotain kysyttävää joltain löytyy, niin kysy ihmeessä. Vastaan mielelläni kysymyksiinne.


Huulet seuraavana aamuna toimenpiteen jälkeen. Kovin paljoa ei minulle turvotusta tullut, sillä pidin toimenpiteen jälkeen huulissa kylmää usean tunnin ajan sekä myös ennen nukkumaan menoa. Mustelmia tuli vain ylähuuleen pistoskohtiin.

Kommentit

 1. Oliko tupakoinnista mitään puhetta, pitikö olla/olitko polttamatta jonkun tietyn ajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuta rajoitetta ei ole, paitsi huuliin ei saa laittaa mitään seuraavan 6h aikana ja jos syö, niin huulet pitää desinfioida syömisen jälkeen.

   Poista
 2. Onks seksi parempaa tommosilla pusuhuulilla sun tai kumppanis mielestä? Vaikuttaako suuteluun ja suihinottoon mitenkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihin otosta en tiedä mut mun kaveri Minna sano et tuntuu ihan normaalihuulilta kun testattiin miltä suutelu tuntuu näillä.

   Kumppania mulla ei tällä hetkellä ole, mutta melkovarmasti semmoinen tulee lähiviikkoina olemaan ;)

   Poista
  2. kaikkee sun kaveriskin joutuu kärsiin. Toivottavasti sellanen kumppani tosiaan pian löytyy muuten voi kaverit kadota.

   Poista
  3. Kuule iha normi touhua mun kaveriporukassa. Ei mitään uutta tai ihmeellistä xDD

   Poista
 3. Sun huulet näyttää hyvältä mut jotkut huulet näyttää täytön jälkeen hyvältä täytön jälkeen kun suu on kii, mut ku suun avaa(puhuu) ni ylähuuli näyttää tosi oudolta.
  Esimerkkinä youtubesta Nikkietutorials

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla huulet ainankin liikkuu ihan kuin ennenkin :)

   Poista
 4. Varsinkin ylähuulesta tuli upea :) hienot on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan vain ylähuulta muotoiltiinkin. Alahuuleen laitoimme vain hiukan pyöristystä pintaan :)

   Poista
 5. Nyt tämä sinun homostelu menee yli. Joni Penna

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?