Vastaukset rasismikommentteihin!

-Tiedätkö, juuri monet suvaitsevaiset ovat usein se suurin ongelma. Suvaitsevaiset suvaitsevat ainoastaan ne, jotka ovat heidän kanssaan samaa mieltä. Kaikki toisin ajattelevat saavat automaattisesti rasistin leiman, heitä ei tarvitse pitää ihmisinä eikä heidän mielipiteitään tarvitse kuunnella.


 • Ei mun kanssa tarvitse ainankaan olla samaa mieltä. Tosin en koskaan tule ymmärtämään miten joku voit ajatella etnisen taustan tai vaikkapa ihon värin tekevän jostain ihmisestä alempiarvoisen tai hullun raiskaaja murhaajan.-Eikös rasistin aivojen arvostelu ole myös rasismia?

 • Rasismihan on aivoissa oleva häiriö. Pelkotila erillaista kuin itse on kohtaan kuten esimerkiksi homofobia.-Mielestäni suomi suomalaisille. Erilaisuus on jossakin määrin hyväksyttävää (kulttuuri, ihonväri..) mutta kun näitä tapauksia on esim. Suomessa jo turhan paljon. Menee työpaikkoja, verorahoja, asuntoja, vaimoja ja mitä muuta näihin ns. "Mokkanahkoihin".Naisia raiskataan kun ei ymmärretä sanaa ei. Ymmärrän jos niitä olisi vähemmän mutta kun niitä on jo niin paljon, että arabia on kohta yleisempi kuin ruotsi tai rajanpinnassa venäjä. Itse en vain pidä eri kulttuureista omassa maassa. Haluan pitää Suomen suomena, enkä toisena afrikkana. Varsinkin eniten ärsyttää että kun en kuitenkaan kylillä huutele että hei mä olen rasisti niin silti ulkomaalaiset kohtelee minua automaattisesti rasistina. Kerran kävelin kadulla ja vastaan tuli tumma nainen huivi päässään työntäen vaunuja. Väistin sivummalle että hän mahtuu paremmin mutta tämä nainen käänsikin rattaat juuri minuun päin ja kirjaimellisesti jyräsi minut niillä. Miksi? Jos tännetullaan niin ollaan maassa maan tavoilla eikä tulla kukkoilemaan. En itse lähtis vieraaseen maahan elämään omilla säännöillä vaan olis vähän kunnioitusta. Periaatteeni ei liity kasvatukseen. 

 • En näe monikulttuurisuutta haittana, vaan enemmänkin rikkautena. Tuo arabit raiskaa kaikki naiset alkaa olla jo kulunut juttu, eikä Suomi ole kyllä muuttunut ainankaan oman elämäni aikana kuin parempaan suuntaan. Varsinkin kun tasa-arvoinen avioliittolakikin tulee ensi vuonna voimaan. Itse en ole havainnut koskaan maahanmuuttajilta tai pakolaisilta huonoa käytöstä.-Joidenki näyttää olevan vaikea ymmärtää että tiettyjä kulttuureja ei voi integroida tänne jos sieltä tulee väkeä isona massana. Jonkin kansan ihmiset (somalia ja irak) vaan aiheuttavat tilastollisesti enemmän ongelmia kuin toiset. En näe sitä rasismina että ei haluta omien ongelmien lisäksi myös ulkopuolisten ongelmat. Itselläni on kämppikset Etiopiasta ja Nigeriasta ja hekin vain toteavat että "those fucking somalies are just trouble". Ei liity mitenkään ihonväriin, toiset vaan on kasvatettu niin etteivät he sovi tänne. Aina välillä myös kuulee ettei jollakin ole ikinä ollut ongelmia somalien kanssa koulussa, oma kokemukseni taas on että jokainen heistä oli ongelmien aiheuttaja. Muutamat piti jopa poliisivoimin viedä rauhoittumaan useampaan otteeseen yläasteen aikana. Lisäksi rasismi on sanana menettänyt täysin merkityksensä kun sitä viljellään joka väliin.

 • Itse en ole huomannut somalialaisten tai irakilaisten tuovan minkäänlaisia ongelmia. Minä en ainankaan ole mihinkään heidän tuomiin ongelmiin törmännyt. Noita häiriötapauksia, joita pitää rauhoitella löytyy kyllä joakisesta ihmisryhmästä.-Ei ole mitään homoja vastaan, mutta hintit, joihin esimerkiksi sinut kategorisoin, ovat ärsyttäviä. Toki jokainen saa olla sellainen kuin haluaa, mutta hintit valitettavasti pilaavat muiden homojen maineen ja edesauttavat heteroiden negatiivisten mielikuvien muodostamista homoista.

Hintillä tarkoitan siis sitä, että yritetään käyttäytyä mahdollisimman naisellisesti ja homomaisesti ja korostetaan omaa homoutta. Omaa persoonallisuutta ei ole vaan kaikki jutut ja käytös liittyvät homouteen. Esimerkiksi sinunkin jutuistasi suurinosa liittyy dokaukseen, meikkeihin tai muihin stereotyyppisiin homojuttuihin, kuten euroviisuihin. Lisäksi nuo kaikki prinsessajutut ja vastaavat antavat sinusta hieman vajaaälyisen kuvan. 

Eli siis hintit ärsyttävät, koska ovat näkyvin äänekäs vähemmistö homojen keskuudessa. Kaikki homot eivät ole aivottomia, kouluttamattomia, white trash, pubiruusuporukka.

 • Sori mutta mä lähinnä vaan nauroin tälle tekstille. Elämämkorkeakoulu paistaa tästä sen verran lävitse. 


-Nuo sun kuvasi eivät pidä paikkaansa. Esimerkiksi tummaihoisilla ja valkoihoisilla on erilainen luusto, kallonmuoto jne. Monilla afrikkalaisilla on paremmat edellytykset uraan esimerkiksi juoksijana.

Ihonvärillä ei ole mitään väliä mutta esimerkiksi somaleista en hirveästi pidä. Toki poikkeuksia mahtuu mukaan. Tässä syitä, miksi en pidä somaleista:
- Törkeitä ja ylimielisiä käytökseltään. Sotkevat ja riehuvat julkisissa kulkuvälineissä ja julkisilla paikoilla. Meluavat kuin olisivat apinoita.
- Käyttävät hyväksi suomalaista sosiaaliturvaa röyhkeästi. Työttömyysluvut järkyttävän korkeat verrattuna muihin mamuihin ja suomalaisiin. Tekevät myös enemmän väkivaltarikoksia ja raiskaavat enemmän verrattuna moniin muihin mamuihin ja kantasuomalaisiin.

Eli toisin sanoen en pidä ihmisryhmistä, jotka eivät halua olla osana suomalaista yhteiskuntaa vaan ovat vain taakka ja muiden ihmisten elätettäviä. Sama koskee esimerkiksi romaneja.

 • No varmaan kuitenkin ymmärrät mitä tuolla kuvalla ajetaan takaa? Itsekkään en pidä mainitsemistasi ihmisistä, mutta koko ihmisryhmää ei voi tuomita mätien omenien perusteella. Ei jokainen suomalainenkaan ole lapsia polttava pedofiili kuten Jammu-Setä oli.

-Missään ei voi enää ilmaista omaa rehellistä mielipidettään leimautumatta rasistiksi.

 • Tottakai voi mainita mielipiteensä. Ihmisryhmien haukkuminen ja yleistäminen tosin eivät yleensä ole mielipiteitä.

-Itse kyllä _hyväksyn_ kaikenlaiset ihmiset, sillä jokaisella on se sama ihmisarvo. Lähipiirissäni on esimerkiksi Länsi-Afrikasta Suomeen tulleita tai täällä usein vierailevia ihmisiä, jotka ovat Suomen kanssa tekemisissä töiden tai parisuhteen kautta. No problem. Joskus tosin surettaa heidän kohtelunsa Suomessa. "Mene neekeri töihin" on kadun mieheltä aika kohtuutonta tekstiä lääkärinä työskentelevälle mustaihoiselle...
Se, miksi itse olen muuttunut varovaisemmaksi, on hallitsematon maahanmuutto. Kun rajoilla ei voida tarkistaa tulijoita, on joukossa paljon sellaisia, joiden taustalla voi aivan hyvin olla rikollisuutta. Monille heistä ei edes kannata antaa tilaisuutta tutustua minuun paremmin (esim. yöelämässä), koska sillä voi olla minulle haitalliset seuraukset. Viime vuonna jouduin tummaihoisten miesten piirittämäksi, mutta onnistuin poistumaan tilanteesta pyörällä. Syksyllä kaverini kimppuun kävi Lähi-Idästä kotoisin oleva mies, mutta kaverini repi itsensä irti ja pakeni kotiin. En usko, että nämä ovat ainoita vaaratilanteita, mitä hallitsematon maahanmuutto on aiheuttanut Suomessa.
Yksi asia taas on uskonto. Suomessa uskonto ei merkittävästi näy arjessa. Harva kokee, että oma tai toisen uskonto rajoittaa elämää tai aiheuttaa konflikteja. Nyt olemme kohdanneet tilanteita, joissa meidät on suorastaan pakotettu ottamaan kantaa vieraaseen uskontoon, kunnioitettava sitä ja oltava siitä koko ajan jollain tavalla tietoinen. Mitä muslimi syö tai ei syö, miten hänen rukoilunsa on järjestettävä, entä naismuslimien vaatetus töissä? Saako naismuslimi mennä töihin, entä pitääkö hänellä esimerkiksi kaupassa olla sukulaismies mukana? Kuuluuko naisten oikeudet muslimikulttuuriin ja jos, niin miten? Nuori sinkku muslimimies ei sharian mukaan saa masturboida. Jokainen voi kuvitella, millaisia patoutumia tämä aiheuttaa! Ja millaiset seuraukset sillä voi olla, kun on etsittävä muita keinoja purkaa turhautumistaan. Näistä asioista puhutaan aivan liian vähän ja "rasististen" ajatusten perusteluja ei aina ehditä kuunnella, kun meuhkataan suvaitsevaisuutta.
Joskus faktoja on molemmin puolin pöytää ja ne tulee AINA kuunnella.

 • Ehdottomasti viisain tulleista kommenteista. Jokaisella ihmisellä tosiaan on sama ihmisarvo ja jokaista ihmistä täytyy kohdella niin kuin haluaa itseään kohdeltavan. Maahanmuuton seulannan pitäisi minunkin mielestäni olla tarkempaa, eikä rikollistaustaisia saisi missään nimessä Suomeen laskea tai ylipäätänsä kotimaastaan pois maailmalle. Ja jos Suomeen tulee, niin noudatetaan Suomen lakia. Uskontoihin en rupea kommentoimaan. Uskonnonvapaus on Suomessa jokaisella ja itse kunniaoitan kaikkia uskontoja. Uskonto ei koskaan ole se ongelma, vaan ne ihmiset, jotka uskontoa hyväksi käyttäen tekee pahaa sekä kiihkouskovaiset kaikissa uskontokunnissa.


 
Mielipiteeni eri kansalaisuuksista ja kulttuureista tiivistettynä yhteen kuvaan 

Kommentit

 1. Oisit tuonut enemmän esiin omia näkemyksiäsi, kirjoittanut hieman syvällisemmin. Aika tylsä "me vastaan noi" -kirjoitus, jonka pointti ei auennut ainakaan minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin juuri niin kuin mitä mieltä olen. Kaikki on samanarvoisia ja jokaisella samat oikeudet. Jokaisen pitäisi myös hyväksyä toisensa. Jos provosointia tahdot, niin kannattaa mennä keskustelupalstoille.

   Poista
 2. Mitä kaikkia mielisairauksia tai muitakin sairauksia sulta löytyy? Kerro edes joitain vaikka et kaikkia uskaltaisi mainita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh multa löytyy 100% fyysinen, että psyykkinen terveys. Muuta ei valitettavasti löydy :/

   Poista
 3. Tämä oli hieno postaus ja fiksusti vastailit provosoitumatta. Nämä "Elämämkovakoululaiset" hoitavat ihan itse omien aatteidensa täydellisen nolauksen - ihan omilla avautumisillaan. Arvostan sitä, että elämme yhteiskunnassa jossa saa sanoa ääneen mielipiteensä pelkäämättä, hyvä myös muistaa vastuunsa sanomisistaan. Ja kestää niiden kyseenalaistaminen älyllisillä argumenteilla. Eri asia ovat väkivaltaiset idiootit, tulevat sitten mistä etnisestä ryhmästä hyvänsä. Väkivalta ei ole hyväksyttävää keneltäkään.

  Parasta huumoria tässä postauksessa tarjosi tyyppi, joka selitti miten homot ovat ihan ok, mutta hintit eivät....:D :D :D Ei prkl, joko luova trolli tai sitten "mistä-näitä-hahmoja-sikiää' -tyyppi. Mitä muuten kertoo tyypin sielunelämästä, että silmät kiiluen seuraa blogiasi kuitenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kaikki odottaneet, että provosoituisin. Mua ei saa provosoitumaan lähes mitenkään. Eikä varsinkaan kukaan tuntematon ihminen internetissä.

   Homo kommentti on kyllä sellainen, että jos sureettaa, niin pitää vain lukea se :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?