Saara Aalto X Factor UK

Siis aivan loistava veto. En tajua miten Saara ei ole Suomessa vielä noussut isompaan suosioon. Hänen äänensä ja lahjakkuutensa taso on jotain aivan huikeaa. Esimerkiksi UMK:n No Fear kappaleen olisi ehdottomasti pitänyt olla edustamassa Suomea Eurovision Song Contest 2016 kisoissa, niin olisimme olleet finaalissa heittämällä. Toivottavasti nyt Saara tekee läpimurtonsa ja päästään nauttimaan enemmän tästä lahjakkuudesta. Tässä tämä Saara Aallon koelaulujen esitys.

Mitäs mun lukijat pitää kyseisestä artistista ja tästä vedosta?


Kommentit

 1. Huutolaulua, ei iske oikein. :/

  VastaaPoista
 2. Onhan hänellä hyvä ääni, sitä ei voi kieltää, mutta ei poikkea juuri millään tavalla muista saman tyylin naislaulajista, joita X Factoreissa ja muissa ohjelmissa tuotetaan suurin piirtein liukuhihnalla. Mutta nykymaailmassa tuo tyyli myy, ja koska Saaralla on hyvä ääni ja varmasti suomalaisena muiden mielestä jännä tausta ja persoona, hän tulee varmaan pääsemään vielä isoillekin lavoille. Tuo biisi oli kyllä aivan karmeaa uikutusta, ei pystynyt kuuntelemaan edes loppuun asti :D Mutta kuka tykkää mistäkin. Itse en ole koskaan innostunut kyseisen artistin musiikista millään tavoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilisin pääsevän vähintään semifinaaleihin.

   Poista
 3. Upea esitys, kaunis ääni, nätti artisti. Persoonasta puuttuu jotain, mikä voisi nostaa vaatimattomammillakin eväillä varustetun taiteilijan tähtiin. Karismaa puuttuu, persoonaa? Kovasti onnea Saaran taipaleelle joka tapauksessa! Yrityksen puutteesta ei voi ainakaan syyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jotai räväkkyyttä kyllä tartteis. Nyt on vähän semmonen naapurin pikku tyttö.

   Mutta eiköhän tuosta vielä särmäänny.

   Poista
  2. Minä uskon, että särmää ja karismaa joko on tai ei. Sitä ei voi opetella.

   Poista
  3. Jokaisessa ihmisessä on karismaa ja luonnetta. Joillain se vain on kuoren sisässä ja se pitää houkutella ulos :)

   Poista
 4. Erinomaisesti puhuu englantia ja muutenkin viehättävä. Laulaa ei kyllä osaa, onkohan koskaa oikeasti edes laulamista opiskellut. Valitettavasti kaikki eivät osaa laulaa, en minäkään mutta olen hyväksynyt, että minusta ei tule laulajaa. Omaksi ilokseen voi silti lauleskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä laulajaksi synnytään. Lauluopettajan avulla lahjojaan voi parannella, mutta opiskella laulajaksiei pysty.

   Poista
 5. Saara putoaa Six chairs challenge jaksoissa eli ei pääse edes top-24 parhaimpien joukkoon.

  Saara on hyvä laulaja mutta persoonaton ja teennäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jää nähtäväksi. Itse toivon menestystä <3

   Ja yllättäjäkin voi olla ;)

   Poista
 6. En tajua miten jotku voi sanoa Saaraa persoonattomaksi. Kun hänen uraansa on seurannut niin rohkeampaa ja määrätietoisempaa saa etsiä. Saara on menestyksensä ansainnut. Se on tätä suomalaisten kateutta että aina pitää lytätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole Saaralle kateellinen: hän laulaa oikein hyvin, mutta hänessä ei vain ole "sitä jotain" ja sitä kautta hän tuntuu persoonattomalta.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?