Operation new clothes is on!

Vanhat vaatteet on nyt Suomi-Kirppiksellä pöydässä nro7 myynnissä, niin nyt on hyvä aloittaa uusien vaatteiden hankkiminen. Tänään pöllöilin useamman tunnin kaupungilla vaatteita katsellessa ja muutamia ostoksiakin tein. Ostin neljä kivaa t-paitaa, yhden pitkähihaisen ja kaksi ruutupaitaa. Kaikki vaatteet ovat vähän street henkisiä ja rentoja, mutta samalla istuvia. Paitsi tuo vaaleanpunainen pitkähihainen on tarkotuksella ostettu oversize hengailupaidaksi. Shoppailu kun luonnollisesti teettää nälän, niin täytyi masukin siinä shoppailun lomassa täyttää. Vähärasvainen chili-kana subi kokojyväleivällä oli oiva valinta. Tuo chili-kana on mun oma kehittämä. Siihen tulee kananrintaa, pepperjack juustoa, jalapenoja, sipulia, tomaattia, kurkkua, hot louisiana kastiketta, amerikan sinappia ja kaikki mausteet.

Sitten ilmoitusluontoista asiaa. Project X joutui peruuttamaan Project X Hotellivaltauksen ja tapahtuma siirtyi nyt Unioniin kahden päivän mittaiseksi tapahtumaksi. Eli huippuartisteja, herkullista juomaa ja vuosisadan kotibile meininki ensi viikonloppuna Unionissa. Jos et halua jonotella tämän vuoden kovimpiin bileisiin, niin laita mulle viestiä facebookissa. Laitan sun nimen listaan ja annetaan samantien drinkkilippukin messiin.
Kommentit

 1. Mietitkö enää sitä kun jouduit pride viikon aikana törkeän ryöstön uhriksi? Et ole enää paljoa kirjoitellut siitä. Niinhän se on että menneelle ei voi mitään. Mitä tunteita tai ajatuksia tämä kokemus herättää nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis nyt ku siitä on jo aikaa, niin mie lähinnä nauran jo sille. Ekana bailaa inttihorona ympäri Helsinkiä ja sit yks kaks herääki moottoritien reunasta :D

   Poista
 2. Saatko jotain alennusta noista kledjuista kun esittelet oikein kuvan kanssa? Laittaisit edes päällesi ne kuvausta varten, tollaset pöydälle heitellyt vaatteet ei ole kovin kiinnostavia katsella.

  VastaaPoista
 3. Mistä ekan kuvan vas.puolinen t paita? On tosi päheitä kledjuja 8)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?