M/S Camilla

Vaihteeksi tuli käytyä vähän erilaisella illallisella. Vanhempien ja mummin kanssa mentiin satamaan ja hypättiin M/S Camillan kyytiin saaristo- ja kanavaristeilylle, joka on Suomen suurin sisävesilaiva. Vaikka asun Lappeenrannassa, niin viimeeksi tuolla laivalla on tultu käytyä tädin kanssa joskus pikku pentuna. Risteily kiertää saariston kautta ensimmäiselle sululle, josta se menee läpi ja kääntyy pienen matkan kautta takaisin päin. Risteily kestää noin kolmisen tuntia, eli maisemia ehtii katsella, syödä ja ottaa muutaman siiderin aurinkokannella. Ihana ilmakin meille sattui. Aurinko paistoi koko matkan samalla ylivalaisten kuvia. Murr.... Ruokakin oli todella hyvää. Itse söin kanahampparin, johon tuli chilimajoneesia, paholaisen hilloa, rapeaa salaatinlehteä, tomaattia, pariloitua broileria ja cheddaria ihanan tuoreen moniviljasämpylän välissä ja lisukkeena ranskalaiset. Pari suosikkisiideriäni Happy Joeta tuli juotua matkan aikana sekä ihana mansikan makuinen slushie. Jos Lappeenrannassa käyt, niin suosittelen ehdottomasti käymään. Matkan aikana tulee myös paljon historiallista tietoa ohitettavista kohteista. Itsekkin vaikka Lappeenrannassa asun en tiennyt puoliakaan mitä matkan aikana kerrottiin.


Kommentit

 1. Köpsän näköinen hamppari...

  VastaaPoista
 2. Ettäs kehtaat ryypätä ja röökata vanhempien ja mummin seurassa, hyi! Toi ruutupaita on kiva, mistä niitä sais, sopis mun poikaystävällle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryypättiin kuule oikein porukalla. Minä tosin reilummalla kädellä. Otin yhden aurinkokannella ja toisen ruuan kanssa. Muut otti yhden ruuan kanssa, paitsi äiti. Juoppoja ja röökinpolttajia koko suku prkl! >:(

   Ruutupaita on Carlingsilta =)

   Poista
 3. En tajuu miks noita burgereita on nykyään kaikissa ravintoloissa kun ne on useimmiten ihan ylihintaisia mutta ei minkään makuisia. No kertoo aika paljon suomalaisen ravintolakulttuurin surkeasta tasosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hampparit on aina hyviä jos ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista <3

   Poista
  2. Hampparit on aina hyviä jos ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?