Miulla oli ihana päivä ❤

Miulla oli tänään tosi ihana päivä. Sellainen onnellinen olo siitä asti ollut kun silmät avasi. Edes maailmanloppu ei olisi saanut sitä fiilistä pois tänään. Tuollainen olo kun on, niin saa paljon aikaiseksi ja tekee kaikkea kivaa. Aamun aloitin viemällä koirat rannalle ja itsekkin kahlailin rantavedessä koirien seurana. Rantalenkin jälkeen annoin koirille Barfin luut ja itselle tein ehkä maailman paraimpia leipiä lounaaksi. Paistoin kanttarelleja, joita laitoin vasta leivotun paahdetun leivän päälle. Tämän jälkeen otin pitkän virkistävän viileän vaahtokylvyn. Vaahtokylpyyn käytin ihanaa I Love Lemon Sorbettia. Tein myös ihoa kirkastavan kasvohoidon. Melkein unohdin mainita tämän päivän olleen ''minä nukun nyt''- päivä. Laitoin nukkumaan mennessä nimittäin kännykän äänettömälle ettei kukaan pääsisi minua herättämään. Koirat olivatkin sitten ne, jotka päättivät milloin minut tökitään kuonolla ja tassuilla ylös.

Suihkun jälkeen laittauduin kaikessa rauhassa hyvän musiikin soidessa taustalla ja käytin koirat vielä pissalenkillä ennen kirpparille menoa. Vein sinne siis nyt suurimman osan vaatteistani ja kengistäni myyntiin. Itselle jätin vain vasta ostetut sekä suosikkivaatteeni, joissa näytän aina hyvälle ja joita käytän eniten. Hinnoilla tuotteita ei ole pilattu. Perus Lindexin, H&M:n, Seppälän ym.. vaatteet maksaa 1,90e-2,50e ja merkkivaatteet vain 4,50e-6,50e. Merkkeinä löytyy Guessia, Conversea, Vansia, Adidasta ja Nikeä. Myös joitain underground tyylisiä merkkejä löytyy kuten pari kertaa käytetyt Demonian maiharit. Niiden ovh on 150e ja ne löytyy nyt vain 25e hintaan. Takit ja liivit ovat hinnaltaan noin 6e. Tavarat löytyy Lappeenrannan Suomi-Kirppikseltä ja pöytänumero on 7. Sinne siis löytöjä tekemään.

Sovittiin tossa viime yönä Minnan kanssa, että jatkettaisiin tatuointeja. Kirpparitavaroiden viemisen jälkeen meninkin Minnan liikeelle. Ming-Naa Tattoo siis siirtyi Valtakadulle. Olisiko talonumero ollut 56? Noh kuitenkin siihen Metropolista vastapäätä. Meidän piti alunperin jatkaa mun pussailevat homoprinssit Eric ja Aladdin loppuun, mutta kiitos tavaratoimittajan valkoinen muste oli sen verran lopussa, ettei pystytty värittämään sitä. Minna sitten heitti mulle ''Tehään sulle joku kiva pokemon!''. Noh mähän olin ihan mukana välittömästi. Nyt mun jalkaa sitten koristaa ihana Jigglypuff, joka saa joskus kaverikseen ainankin lapsuuteni lempipokemoni Starmien.

Tatuoinnin ollessa valmis kello olikin jo reippaasti yli seitsemän. Hyvä päivä ei kuitenkaan saanut vielä päättyä ja lähdin Minnan matkassa huvikseni käymään Prismassa, joka kannatti. Siellä oli kaikki kesäkengät -70%. Juuri kun minulla olikin tämä vaatevaraston uusiminen käynnissä. Ostinkin ruskeat nilkkurit, punaiset urheilukengät sekä helpot ja mukavat valkoiset ''feikki Adidaksiksi'' kutsutut kengät. Kenkien hinta normaalihinnoissa olisi ollut joku noin 140e ja nyt ne sai vähän alle 40e hintaan. Tyytyväisin mielin lähdin siis Prismasta pois ja vaihdoin samalla kyytiä vanhempieni autoon.

Käytiin vanhempien kanssa ulkoilututtamassa koirat ja sitten mentiin syömään. Olikin jo aika päivän lämpimälle aterialle siinä kymmenen pintaan illalla. Mikään ravintolahan ei ollut enää auki ja pitikän syödä perus huoltoaseman a'la carte listalta. Onneksi Lappeenrannassa Ratakadun Nesteellä on hyvät ruuat huoltsikkaruuaksi ja sinne menimmekin. Täyden mahan kera olikin hyvä lähteä vielä pikavisiitille Venäjälle. Tupakka, nuuska ja bensa olivat nimittäin jo lopussa. Lisäksi ostin pari pulloa juomista, deodorantin ja ihanan Ariel kindermunan. Vielä en tiedä löytyykö joku ihana Pieni Merenneito yllätyksenä. Säästän nimittäin tuon huomiselle aamupalalle. Suurin yllätys tänään oli Old Spice deodorantti. Olen mainoksien perusteella ajatellut noiden olevan tunkkaisia ja ällöttäviä Mennenin tyylisiä löyhkääviä tököttejä. Ihan huvin vuoksi päätin sitten tuoksuttaa niitä ja olin ällikällä lyöty. Old Spicen tuoksut ovat herranjumala nuorekkaita, raikkaita ja kesäisiä! En olisi koskaan uskonut. Bearglove oli noista parhain ja sen sitten ostin. Lisäksi ostin myös chocolte&milk suihkusaippuan vaahtokylpyvalikoimiini.

Nyt yöllä sain viellä pienen energiakohtauksen ja koirapuistoreissu vaihtui 5km Pokemon Go iltalenkiksi koirien kanssa. Löydettiin perus pokemoneja sekä saatiin hatchattua yksi 5km muna, josta perkele tuli joku himputin Bellsprout. Olisi saanut tulla Vulpix, Growlithe tai Ponita, joita yritän huonolla onnella saada kehitettyä. En meinaa löytää niitä mistään. Mutta nyt tämä onnellinen poika ajatteli vielä leikkiä naminpiilotusleikkiä koirien kanssa ja käydä sen jälkeen nukkumaan.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?