Lights Out

Käytiin katsomassa kaveriporukalla tuo Lights Out kauhuleffa. Odotukset oli trailerin takia korkealla, mutta elokuva oli vähän pettymys. Odotin paljon raaempaa ja säikyttelevämpää leffaa ja joitain kohtauksia olisi voinut lisätä. Leffa kuitenkin oli koko ajan mielenkiintoinen ja jännittävä alusta loppuun asti. 3,5/5 antaisin tälle arvosanaksi.

Spoilausvaroitus!
Se mikä jäi eniten harmittavaan oli se, että olisin halunnut Dianan elämästä kunnollisen flashbackin, eikä vain muutaman minuutin mittaista kertomusta. Etenkin kuolemasta olisi voinut olla kunnon video miten se tyttö palaa tuhkaksi. Nythän siinä oli vain kuva ja ääninauhaa päälle. Lisäksi loppu oli vähän kehnosti tehty. Pitkä kamppailu ja yks kaks äiti sitten vain ampuu itsensä ja the end.

Mitäs mieltä muut elokuvan nähneet leffasta ovat?

Päälle puin uuden paidan sekä uudet kengät. Kivat eikö vain?

Kommentit

 1. Oon kattonut Annabellen silloin 2014 ja jäi kyl vikaks kerraks :D toiset varmaa tykkää kattoo sellasii toiset ei ;D tuleeks sulle vaikeuksii nukkuu seuraavaa yötä tollasen jälkee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon kattonu sen verran sairaita kauhuleffoja, että Annabellet yms.. ei paljon hetkauta. Kaiken maailman suomessa kiellettyjä leffoja on tultu kateltua. Ei mulle tule mitään univaikeuksia.

   Poista
  2. Mitäs kaikkea täällä on kielletty, sitten videolain muutoksen 2001 (eli lähes koko tietoisen ikäsi aikana siis)?

   Poista
  3. En mä laeista tiiä mitään mut sellaset leffat on kivoja mis silvotaan kunnolla ihmisiä, cannibalismi leffat sun muut mahollisimman sairaat leffat :,D

   Poista
  4. En mä laeista tiiä mitään mut sellaset leffat on kivoja mis silvotaan kunnolla ihmisiä, cannibalismi leffat sun muut mahollisimman sairaat leffat :,D

   Poista
 2. http://www.episodi.fi/elokuvat/lights-out/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?