Krapulapäivä Tykkimäessä!

Maanantaina oli ihanan ystäväni Mimmin syntymäpäivät. Juhlat alkoivat Mimmin luona tarjoiluja syödessä ja skumppaa juoden. Pelasimme myös paria erilaista juomapeliä Spotifyn säestäessä iltaa. Aikamme pelailtuamme ja masujen ollessa täynnä päätimme lähteä katsastamaan auki olevia baareja. Ensiksi menimme muutamalle Toteemiin ja karaokea laulamaan. Myös uhkapeleja piti tietenkin pelata ja tällä kertaa ei valitettavasti voittoja tullut meistä kellekkään. Ei ollut onni matkassa. Mimmi sitten muisti Old Cockissa olevan halvat ja päätimme siirtyä Toteemista sinne loppuillaksi. Biljardia piti pelata, mutta ei ne hiton pelipöydät vapautuneet kertaakaan koko illan aikana. Jäi siis pelit pelaamatta, muuten kyllä oli todella hauskaa. Kuulin myös, että minusta liikkuu vaihteeksi juoru, jossa väitetään minun oleen erään henkilön kanssa. Teidän juoruilijoiden suruksi joudun kertomaan, että kyseinen huhu ei pidä paikkaansa, enkä kyllä edes tajua mistä sellainen on edes päässyt liikkeelle.

Krapulapäivä olikin sitten erilaisempi kuin yleensä. Heräsin jo varhain yhdeksän aikoihin valmistautumaan päivää varten. Yhdentoista aikaan oli nimittäin lähtö kohti Kouvolaa. Krapulapäuvä Tykkimäessä kun oli luvassa ja sen jälkeen vähän shopppailua Veturissa. Oli kyllä kiva päivä, vaikka aluksi olikin heikko happi. Pyörittiin joka himputin laitteessa, kastuttiin vesiliukumäessä ja käytiin katsomassa ja silittelemässä ihania eläimiä. Tykkimäenkään peleissä ei meillä ollut onnea. Päävoitot jäi siis saamatta sieltäkin. Star Flyer oli muuten aivan hirveä. Meitä kun ei ollut parillista määrää, niin jouduin menemään yksin yhteen istuimeen vai mikä se nyt olikaan sellain, että viereinen paikka jäi vapaaksi. Kaikki muut laitteessa menivät suoraan, mutta minä jouduin pelkäämään henkeni puolesta. Mulla on lievä korkeanpaikan kammo ja se laite menee maailman tuuliin saakka. Sekään ei riittänyt, vaan epätasapainon sekä tuulen vuoksi se mun istuinpaikka heilui ja pyöri kuin karuselli. Ketjut narisi pelottavasti ja ajattelin olevan vain ajan kysymys ennen kuin lennän istuimineen maahan. Oli kyllä helpottunut olo kun jalat kohtasi maan. Veturista en oikein ostanut mitään. Vähän pientä sisustustavaraa, herkkuja sekä pari peliä Game Stopista. Käytiin siinä myös syömässä ja kotimatkalle otin Arnoldsista herkkuja.

Tuleeko teille muille muuten kauheita puuhailukohtauksia? Itselle kun tänään tulin kotiin kaupungilta, niin tuntui, että pitää tehdä kaikkea. Vähän semmoinen ylienerginen olo, joka pitää saada purettua. No siinä tulikin pistettyä asuntoa kunnolla kuntoon. Hinkkasin kaikki pinnat puhtaaksi, imuroin ja pesin lattian, pesin pyykit, siivosin kaappeja ja kokkasin iltapalaksi pari pulled chicken sämpylää. Sen jälkeen käytiin korien kanssa käytiin rannalla sekä koirapuistossa purkamassa poikienkin energiat.
Kommentit

 1. Käytiin myös tykkimäellä ja rakastuin tuohon ruskeaan lampaaseen! Se oli niin suloinen ja ihana tyyppi! <3 aiotko esitellä asuntosi blogissa jossain vaiheessa? :) olisi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kaikki ne eläimet oli ihania ;DD


   Jossain aiheessa kyllä esittelen =)

   Poista
 2. Hei ihana <3
  Mistä toi sun paita on, joka on tossa peilin kautta otetussa kuvassa?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?