Kauneimmat biisit ❤

Ajattelin listata mielestäni kauneimpia kappaleita mitä tiedän. Kaikki varmaan ajattelee mun laittavan Britney Spearsin Everytime tyylisiä biisejä, mutta tulette yllättymään. En osaa näitä paremmuusjärjestykseen laittaa, joten kunhan tungen jossakin järjestyksessä nämä esille.


Ensimmäisenä Exorict 2 elokuvasta tuttu biisi Regan's Theme, jonka takana on mahtava Ennio Morricone. Tämä biisi on juuri sen tyylistä mitä laitan soimaan kun laitan kynttilät palamaan, teen rentouttavan kasvohoidon, syön jotain herkullista ja luen jotain mielenkiintoista lehteä. Mielettömän kaunis biisi.Seuraava biisi on myös elokuvasta tuttu. Kyseessä on Titanic leffasta Hymn To The Sea. Biisi on edesmenneen James Hornerin käsialaa. Tämä biisi tulee muuten soimaan häissäni kun kävelen alttarille jos kirkko päättää alkaa vihkimään homopareja. Jos ei niin pidetään samoilla toimenpiteillä häät maistraatissa. Kauhean säälittävää. Mulla suunnillee koko häät suunniteltu ja mies vain puuttuu. Tämä on muuten Mentorin lempibiisi. Rupeaa aina laulamaan tämän tahdissa ja häntä heiluu kuin viimeistä päivää.Jatketaan nyt sitten Titanicin parissa kun siihen pääsee. Toinen upea biisi on The Dream, joka myös James Hornerin käsialaa. Melodia tässä biisissä on kaikille varmasti tuttu kiitos Celine Dionin. Celine Dionin My Heart Will Go On on myös todella upea biisi, joka rupeaakin soimaan heti The Dreamin jälkeen alla olevassa videossa.Seuraavana Japania edustustamaan pääsee ihana Melody Miyuki Ishikawa kappaleellaan Love Story. Love Story on todella koskettava ja herkkä biisi, jossa on mielettömän kaunis melodia. Tämä jos mikä saa rentoutumaan ja laukaisee ihanan raukean olon. Kaunis japaninkieli vielä lisää kappaleen kauneutta.Naapurimaassa Ruotsissakin löytyy mielettömän kauniita biisejä. Yksi niistä on tuleva häätanssini (tiedän olen säälittävä) ja se on Bossonin One In A Million. Musiikkivideota ei Blogger antnut jostain syystä lisätä, joten lyrics videon on käytävä.Jatketaako sitten taas mun häillä (koha sen miehen joskus baarista kotii raahaan) ja laitetaan sitten sieltä alttarilta tai maistraatista poistumisbiisi, joka on todella tuttu kaikille ihmisille. Felix Mendelssohn Wedding March.Viimeiseksi laitetaan vielä kirsikka kakun päälle. Tämä biisi on niin koskettava, sillä se on kuin suoraan omasta elämästäni. Biisi on Tomboyn It's Ok To Be Gay. No okei sen verran herkistelyä ollu, niin vähän huumoria tähän loppuun. Kiitos ja anteeksi seuraavasta videosta jos pilaan joidenkin Harry Potter fanityttöjen fantasiat xD

Ps. Oma ehdoton suosikki kohtaukseni on kohdassa 3.01--> ❤


Kommentit

 1. Maistraateissa ei ole yleensä mahdollista järjestää musiikkia ja marsseja, asiallinen ja koruton on toimitus kuten kuuluukin. Kirkossa kanttori viimekädessä päättää musiikin soveliaisuudesta kirkkotilaan, kaikki eivät ole kovin innostuneita populaarimusiikista. Kannattaa unohtaa höpöhöttöiset hääunelmat, mitä enemmän juhliin panostetaan sitä huonommin liitto yleensä kestää arjen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun häistä tulee just sellaset ku haluun <3

   Poista
  2. Olisko sillä sulhasellakin kuiteskin jotain sananvaltaa?

   Poista
 2. Ite olen suunnitellut omia hautajaisia, niistä voi aina olla varma toisin kuin häistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häät tulee vaikka vuokrasulhasen kaa :,D

   Poista
  2. "Häät tulee vaikka vuokrasulhasen kaa :,D"

   Käykö ensitreffit alttarilla..??

   Poista
  3. Njääh... Kyl mä haluun sulhasen nähä ennen häitä kuiteki :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?