Aika panostaa kauneutee, eli huulet suuremmiksi!

Armeija ja kaikki muu on nyt suoritettu, niin on taas pitkästä aikaa varaa panostaa omaan itseeni. Varasinkin ajan huulientäyttöön. Huuliini laitetaan Jalorin Style nimistä täyteainetta kaksi ampullia, eli 2ml. Joskus pari vuotta sitten kun huulia täytin oltin vain 1ml ja en ollut tyytyväinen lopputulokseen. Mutta ei tarvitse pelätä, että överiksi rupeaisin. Äitini lupasi vetää mua nyrkillä naamaan jos rupean täyteaineiden kanssa sekoilemaan, niin turpoaa ihan ilman täyteaineitakin. Unelmieni huulet ovat yllätys yllätys Angelina Jolie tyyliset symmetriset ja muhkeat huulet, jotka eivät ole ankkamaiset. Ainoa mikä minua jännittää on se suoraan sanottuna helvetillinen kipu. Se on pahin kipu mitä minulla elämäni aikana on ollut. Kaikki tatuoinnit tai polvilumpion sijoiltaan meno sun muut jäävät kauas taakse tuon kivun kanssa, mutta kauneuden eteen pitää kärsiä. Ja itselläni tuo kärsimispäivä on 1.9, jota innolla odotan.

Lisäksi uusin vaatevarastoni lähes kokonaan. Juuri kävin läpi kaikki vaatteet ja niistä 80% lensi kirppiskasaan. Huomenna käyn siis viemässä vaatteet Suomi-Kirppikselle myyntiin edulliseen hintaan. Varmaankin jotain parin euron luokkaa suurin osa vaatteista ja kenkiä 3e-6e hintaan. Myös talvi-, syys- ja neuletakkeja tulee melkoisesti myyntiin alle kympin hintaan. Ilmoittelen huomenna sitten myyntipaikkani ja laitan vähän esimerkkikuvia mitä sieltä myynnistä löytyy.


Kommentit

 1. Onneks olkoon. Mut pilaat ulkonäkösi kun tuohon rupeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos itse tykkään, niin muiden mielipiteellä ole mitään väliä :D

   Poista
 2. Miksi haluat naisen huulet? Miehekkäät huulet sopisi sulle paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo huulet on jotain niin täydellistä. Sen takia haluaisin tuollaiset huulet =)

   Poista
 3. Ne huulet liittyy täydellisiin kasvoihin. "Asiayhteydestä" irrotettuna ja toisiin kasvoihin siirrettynä lopputulos ei ole sama. En ymmärrä miksi omat kasvot pilataan ja halutaan kaikki tulla samanlaiseksi käveleviksi törröttimiksi. Jättäisit tekemättä. Lue mitä ikääntynyt Ex Bond kaunotar Britt Ekland on juuri todennut asiasta. Vaikka operaatio onnistuisi, ikääntyessä näky muuttuu huvittavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tiesitkö sie, että ne täyteaineet kuluu itestään pois jos sitä ei ylläpidä.

   Ja eiköhän se ole jokaisen täytettävän oma asia, jota sinun ei tarvitse ymmärtää.

   Poista
 4. Sulla on viisas äiti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin :D

   Saa tehä kaikkee, mutta överiks ei saamennä :'D

   Poista
 5. Ei varmaankaan auta, jos joku random täällä muiden päälle toistaa vielä kertaalleen, että kannattaisi jättää huultenronklausvillitys väliin, mutta saahan sitä yrittää ... :)

  Ei kyllä tule hyvä lopputulos tuosta projektista - se on aivan selvä asia. Se minkä geenit ovat suoneet Angelina Jolielle on kieltämättä varsin avokätinen ja kaunis kokonaisuus, josta irrotettuna yksittäiset pumpatut huulet näyttävät ihan tavallisen persjalkaisen suomalaisen naisen/miehen naamassa aivan taatusti vain ja ainoastaan tyhmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää mulla mikään villitys ole. Ekan kerran otin jo silloin aikanaan ja harmittanut kun koulun ja armeijan takia ei ole ollut varaa päivittää ja hyaluroni onkin kulunut jo pois.

   Enkä minä nyt välttämättä tuollaisia huulia. Kunhan laitoin mielestäni täydelliset unelmien huulet tuohon. Pistosten aikana seurataan koko ajan tilannetta ja lopetetaan täyttö kun miellyttää.

   Poista
 6. Missä meinaat käydä ottaa?

  VastaaPoista
 7. 2ml, tulee tosi huomaamattomat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen täytön voi lopettaa vaikka siinä 1.5mlkohdalla jos jo silloin näyttää sopivalta :)

   Poista
 8. Ettei mene överiksi, jos haluat Angelina Jolien malliset huulet? Hyvänen aika. Miten kuvittelet että täytteillä saat juuri samanlaiset? Ja miksi et halua olla omannäköisesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama millaiset kunhan vain saan ylähuulen, jota minulla ei ole.

   Poista
  2. Unelmien huulet olisi tuollaiset Angelina Jolie <3

   Poista
 9. Voi helvetti miten ärsyttäviä kommentteja. :D Jotkut juntit luulevat olevansa jonkinlaisia eksperttejä huultentäytössä kun ovat lehdessä nähneet pari epäonnistunutta, liioiteltua tulosta.

  Ihan vain tiedoksenne, että niistä onnistuneista tapauksista harvoin näkee, että täytettä on edes käytetty. Typerää muodostaa mielipide parin kuvan perusteella, jotka eivät edes kuvaa todellisuutta. Minullakin on huulissa täyteaineita, vieläpä paljon enemmän kuin tuo 2 ml, ja huuleni silti näyttävät luonnollisilta ja tyylikkäiltä. Plastiikkakirurgikin sanoi, että kasvojeni piirteisiin sopii ehdottomasti paksummat huulet.

  Petri, et kai kuitenkaan tuota 2 ml yhdellä kertaa laita? Plastiikkakirurgit suosittelevat, että max 1 ml kerrallaan, muuten tulos on paljon ennalta-arvaamattomampi ja voi tulla isoja näkyviä möykkyjä ja kuhmuja huuliin.

  VastaaPoista
 10. En sanoisi juntteja, vaan tietämättömiä. Ovat nähneet Juha Immosen, Donatella Versacen ja muita kauheita epäonnistumisia ja kuvittelevat lopputuloksen olevan aina sellainen.

  Määrä mitä laitetaan katsotaan edetessä.

  VastaaPoista
 11. Paljon toi tulee kustantaa? Mulle kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tarjouksen vuoksi markkinoiden halcin ja kustantaa vain noin 400e.

   Poista
  2. Tämä oli tarjouksen vuoksi markkinoiden halcin ja kustantaa vain noin 400e.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?