The Dream Team!

Tuossa alkuillasta oli meidän ihanan Unionin Dream Teamin palaveri, jossa kehitettiin bilekansalle kaikkia upeita tarjouksia, tapahtumia, ohjelmaa yöhön ym... Nyt tälle viikolle päätettiin laittaa seuraavanlaiset tarjoukset teitä ilahduttamaan.

Perjantaina on huikeat tajunnan räjäyttävät vaahtobileet. Illan aikana luvassa märkä t-paita-kisa sekä muita kisoja palkintoineen ja edullista juomaa. Esimerkiksi shotteja löytyy parilla eurolla. Etkot ovat tälläkin viikolla viereisessä Gringos Locosissa, jossa edullista juomaa, tequilaa 2e hintaan ja finger foodia femmalla. Ja minulle kun laitat täällä tai facebookissa viestiä, niin lisään sut V.I.P-listalle. Listan kautta pääset ilmaiseksi sisään jonon ohi 23:00 asti.

Lauantaina kun onkin vähän heikko happi edellisen illan jäljiltä, niin illalla pääset ottamaan Unioniin tasottavaa edullisesti iloisille tunneille. Kello 22:00-24:00 olut, siideri ja lonkero vain 2,50e. Viestiä kun pistät minulle, niin sisäänpääsymaksuakaan ei tarvitse maksaa ja jonottaa ei tarvitse. V.I.P-lista lauantainakin siis käytössä. Ilmainen sisäänpääsy jonon ohi 24:00 asti listalla oleville.

Ja jos ette muuten tienneet viellä, niin Ilonan vanha karaoke on nyt remontoitu uuteen upeaan loistoon bilekaraokeksi. Bilekaraoke on aina avoinna heti kello 22:00 alkaen sinne 04:00 saakka. Viisari kun lyö 22:00, niin voit vaikka välittömästi ottaa estradin haltuun.

Tälläistä siis tälle viikolle ideoimme ihanan bilekansan iloksi.


#thedreamteam #union #mustlove
Ps. Helsinki Pride postauksen väsääminen aloitettu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?