Saastainen olo!

Mietin tässä juuri ennen nukkumaan menoa omia iltarutiineja ja yksi on kyllä ylitse muiden. Ennen nukkumaan menoa minun on pakko käydä suihkussa. Muuten minulla on semmoinen saastainen ja likainen olo, enkä saa unta. Ihme kyllä armeija-aikana tästä ei ollut ongelmaa. Tosin kävin aina kun oli vain mahdollisuus joessa tai muussa vastaavassa peseytymässä. Mutta se olo on semmoinen mitä ei osaa oikein selittää. Vähän semmoinen limainen, nihkeä ja rypenyt olo ja fiilis on kuin katujuopolla. Sitten suihkun jälkeen kun tuoksuu hyvälle ja raikkaalle on ihana mennä nukkumaan vasta vaihdettuihin lakanoihin. Lakanoiden vaihto joka ilta on myös yksi ''pakko-oireeni'' iltaisin ja sen takia joka päivä pyykkikone käy. Hyvistä tuoksuista tuli mieleen yksi ihana uusi tuttavuus. Kanattaa kokeilla Rexonan Fruits&Herbs (Lime&Peppermint) suihkugeeliä. Siinä on aivan mahtava raikas kesäinen tuoksu, joka leviää koko asuntoon. Onko sinulla mitään pakollisia iltatoimia? Jos on, niin kerro se kommentilla.


Kommentit

 1. Toivottavasti kämpässäsi on asuntokohtainen vedenkulutusmittari etteivät muut asukkaat joudu kustantamaan neuroosejasi. Kannattaisi miettiä, miksi tunnet itsesi likaiseksi, taustalla voi olla häpeää seksuaalisuudesta tai jostakin muusta alitajunnan asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältyy vuokraan ja mitä vittua selität :D

   Miksi mä häpeäisin homoutta, jotka on ollut luonnollinen ja normaali asia maailman synnystä asti? :D

   Poista
 2. Omg miten jaksat vaihtaa joka ilta lakanat? saanks kutsuu sua petskuks :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvin raskasta kuulevälillä.

   Joskus vaihdan vain omalle puolelle ja koirien puolelle en laita lakanaa ollenkaan, koska laiskuus :'D0

   Poista
 3. Ihmettelen että tuollainen yllytyshullu kuin Petri vaihtaa lakanat joka päivä, pelkäätkö niin paljon pöpöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivempija parempi nukkua puhtaissa lakanoissa <3

   Poista
  2. Jos kerran käyt suihkussa joka ilta niin mistä ne lakanat niin likaantuu? Mitä ihmettä oikein touhuat siellä sängyssä? Kerro heti! Mulla on kyllä tosi likainen mielikuvitus mutta en silti vaihda lakanoita joka ilta.

   Poista
  3. No en usko, että ne likaisia on, mutta rakastan puhtaiden lakanoiden tuoksua :D

   Poista
 4. Niinä iltoina ku lähet bilettämää ni vaihatko lakanat ennen lähtöä vai yöllä tultuasi kotiin?

  VastaaPoista
 5. Aika luonnonvarojen tuhlaamista pyörittää pesukonetta koko ajan periaattees täysin puhtaiden lakanoiden pesemisen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kyllähän veden nostamiseen tarvitaan sähköä ja samoin sen uudelleen puhdistamiseen. En nyt sano, että 1 kotitalouden vedenkulutus aiheuttaa vesipulan (mikä kyllä joskus tulee...), mutta tuntuu todella typerälle pestä puhtaita lakanoita 1 yön jälkeen. Vain sen hajun vuoksi. Kyllähän se nyt sinunkin sähkönkulutustasi nostaa ja vie aikaa periaatteessa turhaan.

   Poista
  2. Tuoksun, ei hajun. Kyllä se on sen sähkön ja ajan arvoista <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?