Minut ryöstettiin!

Päätin tulla tänne pikaiseen päivittämään ettette ihmettele missä Helsinki Pride postaus viipyy. Jouduin Helsingissä tyrmäystippojen uhriksi ja minun ollessa tiedottomassa tilasta minulta pöllittiin puhelin ja käteinen. Kaiken lisäksi heräsin moottoritien varresta. Minut on todennäköisesti joko houkuteltu tai talutettu baarista autoon. Putsattu ja jätetty matkan varrelle. Joskus aamuyöllä siitä heräsin. Pakko sanoa, että luojan kiitos on maahanmuuttajia. Ainoa joka pysähtyi ja auttoi minua oli keski-ikäinen muslimimies, joka ei edes kunnolla englantia osannut. Lisäksi kun ajattelee minkä näköisenä heiluin siinä tien reunassa. Likaisena ei niin säädyllisessä asussa. Jalassa mm: yli polven yletttyvät ns ''huorasaappaat''. Hän sitten vei minut ystäväni luokse Espooseen ja lainasi puhalintaan käyttööni. Poliisit tulivat Espoossa vastaan ja sain rikosilmoituksen heille siihen tehtyä. Tuskin tosin koskaan selviää.

Eniten ryöstössä ärsyttää kaikkien pridessä otettujen kuvian menettäminen. Kaikki yhteiskuvat ystävien ja artistien kanssa jne... No onneksi kuitenkin olen hengissä. Olo on vieläkin niin heikko tyrmäystipoista etten yksinkertaisesti kykene paljoa ruutua tuijottamaan ja kirjoittelemaan. Nytkin jo alkaa särkeä päätä ja oksettamaan ruudun tuijottaminen. Eilen mm: silmäni vuosivat verta tyrmäystippojen jälkivaikutuksena ja oksennus lensi. Huomenna varmaankin olo on jo vähän parempi ja pystyn aloittamaan postausta kuluneesta viikonlopusta. Facebookissa on kuitenkin Petri Penna sivulla useampi pitkä video lauantailta. Sivulle videot katsomaan pääset klikkaamalla tästä.


Kommentit

 1. Viis kuvista, rahoista tai puhelimista, niitä saa aina uusia! Pääasia, että SINÄ olet hengissä!!

  Missä muuten olit viettämässä iltaa? Saatoin nähdä sinut Mannerheimintiellä joskus puolen yön jälkeen. Tuli vastaan joku sun näköinen poika, vaikutti aika sekavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolenyön aikaan olin Kavaljeerissa moikkaamassa yhtä ystävääni. Sitä ennen kävin kyllä Burger Kingissä syömässä, mutta en ollut kyllä sekava silloin. Juuri sen takia kävin syömässä rasvaista, ettei siideri kihahtaisi kovin pahasti päähän. Mulla on viime hetket ihan selviä. Kävin vessassa, tilasin juoman, jonka jälkeen menin tupakalle ja kaput.

   Ja tärkeintä tosiaan on että olen hengissä kun miettii mitä kaikkea olisi voinut tapahtua.

   Poista
 2. Hesassa, ja varmaan muissakin kaupungeissa, juomia vaan pitää vahtia. Meillä on porukassa aina se yksi juoppokuski joka lisäks tarkkailee koko ajan ettei toisten laseihin eksy mitään asiaan kuulumatonta koska kännissä ei vaan huomaa. Surullista, mutta tähän tultu. Ja useesti tyrmäystippojen kanssa touhuavat ovat maahanmuuttajia eli löytyy kyllä huonojakin tyyppejä siitä joukosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha enää jossitella. Loppu hyvin kaikki hyvin. Ja ei ole ihmisryhmää mis ei huonoja tyyppejä löytäisi.

   Poista
  2. Hieno kommentti Petri. Oikea asenne !

   Poista
 3. Jos olit ihan täysin tajuttomassa tilassa kannattaisi käydä sukupuolitautitesteissä, jotkut ihmiset ovat häikäilemättömiä petoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä oisin tuntenu jos mulle jotai ois tehny ku heräsin.

   Poista
 4. Tekivätkö väkivaltaa vai tyytyivätkö vain ryöstämään? Kävithän lääkärissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin ottamassa ne verikokeet heti maanantaiaamuna ja positiivista näytti, mikä nyt oli itsestäänselvyys. Kerran jo aikasemmin tän kokenut, mutta onnekkaamin. Sain Gigglinissä kerran tyrmäystippoja, jonka jälkeen mut talutettiin autoon ja vietiin kotiin.

   Poista
 5. Opitkohan mitään toisen kerran jälkeen vai mitä pahaa pitää tapahtua, että opit pitämään varasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän tästä lähin juo juoman pois ennen röökille ja vessaan menoa tai jätän kaverille.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?