Hyvästi sinkkuus, koska nyt on seksin aika rannalla!

Ensi viikonloppuna taas mennään eikä meinata Unionissa. Perjantaina huikeat sinkkubileet, joissa voi sanoa hyvästit sinkkuelämälle. Kannattaa tulla katsastamaan tarjonta heti alkuillasta niin kerkeät viemään parhaimmat päältä. Ovella jaetaan luonnollisesti tunnistusnauhat liikennevalojen väreissä. Vihreällä viestität olevasi vapaataa riistaa, keltaisella ilmoitat katselevasi tarjontaa ja punaisella käsket pitämään näpit irti peräsimestä. Illan aikana teitä viihdyttää huippu DJ sekä bilekaraoken ihana maailma. Bilekaraokessa valitset biisit tabletinomaisesta laitteesta sähköisästi, eli ei mitään paperishowta tarvitse harrastaa. Valittavana on tuhansia biisejä klassikoista uutuuksiin.

Lauantaina voitkin sitten ottaa uuden heilasi matkaan ja tulla huikeisiin Sex On The Beach bileisiin. Lauantaina poikkeuksellisesti ikäraja K-18 tämän huikean tapahtuman kunniaksi. Tämä on se ilta kun Union näyttää Karibialta ja esimerkiksi Passoasta herkullisia juomia on valmistamassa brasilialainen tumma ja tulinen kaunotar. Leit kaulaan, eksoottinen drinkki käteen, hyvät ystävät ympärille (tai se edellisenä päivänä löydetty heila) ja mitä mahtavin ikimuistoinen ilta voi alkaa. Kaiken kruunaa illan host Lateksituppii. Nähdään siis Unionissa viikonloppuna.

Lopuksi voisi julkaista ne listaedut. Eli mulle viestiä ja lisään sut listalle, jolloin nämä edut saat käyttöön. Viestiä voi laittaa täällä ja facebookissa.

Perjantain: Jonojen ohi ilmaiseksi sisään ennen kello 241
Lauantai: Jonojen ohi ja ilmainen Passoa drinkki.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?