Himoksen Jysäri ja Pää-Äijät!

Jäikö viime viikonloppuna käymärrä Jysäreillä tai oletko aina halunnut käydä siellä? Noh nyt se on mahdollista kun Jysäri rantautuu Lappeenrantaan. Ensi lauantaina Unionissa vedetään kunnolla Jysäri tunnelmissa 90's- tyyliin. Illan aikana on kaikkea mahtavaa luvassa ja paras 90's asu palkintaan. Kannattaa siis penkoa vanhempien vanhat vaatteet läpi ja lähteä aika matkalle menneeseen vuosikymmeneen. Nähdään siis lauantaina Unionissa keskijakauksien, saparoiden, vyölaukkujen, napapaitojen ja minihameitten keskellä Spice Girlsin soidessa. En malta odottaa!

Pst. Jos et halua jonottaa ja ilmainen sisäänpääsykin olisi kiva, niin käy laittamassa mulle taas Facebookissa viestiä. Eli tuttuun tapaan oma nimi ja kuinka monta kaveria tulee mukaan. (Baby Spice +4)

Perjantaillekkin meillä on teille tietenkin ohjelmaa ja silloin on mahtava Petei Nygårdillekkin vertoja vetävä Pää-Äijät, jotka ovat tuttuja mm: UMK-karsinnoista alkuvuodelta. Laitan kohta muistin virkistykseksi heidän biisinsä tuohon, jossa heidän kanssaan esiintyy Bimbo Oy:n tytöt. Tännekkin voit saada tietenkin nimen listalle. Listaetuna sinun ei tarvitse jonottaan, vaan kävelet suoraan sisään koko jonon ohi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?