Biletys, krapula ja Pokèmon ❤

Noista kolmesta on viimeiset viisi päivää tehty. Meno on ollut mitä mahtavin Unionissa jälleen. Perjantaina juhlittii hulvattomien Pää-Äijien tahdissa ja lauantaina 90's Jysäri bileet. Perjantain keikalle lähtö oli vähän extempore päätös. Flyereiden jakamisen jälkeen oli tarkoitus mennä nukkuman, mutta Minnan kanssa mentiinkin sitten fiilistelemään keikkaa oikein eturiviin.

Tarkoitushan meillä oli juhlia vain lauantaina kuluneena viikonloppuna. 90's bileisiin metsästimme kirpparilta vaatteita Idan kanssa ja saatiinkin melko hyvät asukokonaisuudet. Tosi haastavaa oli tosin ysärivaatteita löytää. Ajatelkaa ettei kierrätyskeskuksessakaan löytynyt mitään kunnollista, eli seksikästä ja tyylikästä ysäriä. Loppujen lopuksi löysin farkkushortsit, farkkuliivin, topin värikkäällä kuviolla, saakelin värikkään repun ja vaaleanpunaiset tennarit. Niistä sitten oli mun asu tehty.

Ilta alkoi lauttautumisella ja laittautumisen jatkamisella Minnan luona. Sieltä sitten käveltiin naamat Pokèmon Go:ssa kiinni keskustan läpi Gringos Locosiin syömään, missä meillä oli pöytä varattuna porukkaamme varten. Itse päädyin listalta suosikkiini fajitaksiin, ranskalaisiin cheddarkastikkeella ja ruokajuomaksi pullo Bulmersia. Mahat kylläisenä olikin sitten hyvä siirtyä Unionin puolelle kohti illan bileitä ja myös Unionin puolella minun porukallani oli oma V.I.P-pöytä. Kunnon biletystä kunnollisella tyylillä ja luoja miten meidän pöytä notkuikaan kaikenlaisista erilaisista juomista. Ihan aluksi pullo Smirnofiia lantrinkeineen ja muutamat hanajuomat. Illan aikana maisteltiin kaikenlaisia muitakin drinkkejä, joista paras oli kookoksinen mansikkadrinkki. En tiedä mitä siihen tuli, mutta haluan lisää. Tietenkin myös bailasimme ahkerasti ysärin tahdissa tanssilattialla ja oli ihanaa kun oli paljon ystäviä saapunut bilettämään. Siellä taisi parhaimmillaan olla joku 14 ystävääni tanssilattialla bailaamassa. Käytiin me tietenkin bilekaraokessakin laulamassa muutamat laulut ja jatkotkin pidettiin kun ilta meinasi tuntuvan loppua ihan kesken.

Lopuksi pakollinen Pokèmon päivitys. Tuo peli saa mut koko ajan entistä enemmän sekaisin. Voisi tulla kohta pari sateista päivää, niin saisin noita vesityyppejä kerättyä ja kehitettyä kunnolla. Huomenna jo onneksi saan Staryun kehitettyä Starmieksi sekä Goldeenin Seakingiksi. Myös keijutyypeistä Clefairyn kehitys on lähellä. Pian valtaan kaikki gymit itselleni. Tuon kanssa mun lenkkeilyt on noussut pilviin. Koirien kanssa lenkkeilyä ja siihen päälle vielä ympäri kaupunkia kävely Pokemon Go:n kanssa. Se mitä peliltä toivoisin lisää ominaisuuksiin on ystävien haastaminen taisteluun ja pokemonien vaihtamisen mahdollisuus. Toivottavasti nuo tulevat kunhan saavat nyt ekana pelin toimimaan kunnolla. Ärsyttävää kun serverit kaatuu koko ajan tai peli jämähtää yks kaks.Yhdellä Pokèmon Go reissulla joudun ampiaisen uhriksi :/

Kommentit

 1. Kannattaa mennä linnotukseen jossa on 3 pokestoppia vieretysten ja kaikissa aina luret päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satama parempi koska vesipokemonit. Linnotuksessaki tulee kyl käytyy :'D

   Poista
 2. Petri sun postauksii on niin kiva lukee! <3 oot yks mun lempi bloggaajist! täytyy kyl kysyy että onks sun tolla sinipaitaisella kaverilla aidot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Ja Minnalla on ihan luomut :D

   Poista
  2. En ole toi äskeinen, mutta oletko aivan varma että luomut?! Sen verran isot melonit! Ja tämä on kohteliaisuus jos on aidot!

   Poista
 3. Onneks oon köyhästä perheestä, mun elimistö ei kestäis tommosta bilettämistä. Kun joutuu välillä oleen töissä niin pysyy paremmin kunnossa. Rikkaitten lapset joutuu enemmän kiusauksille alttiiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkää ole mistään miljonääriperheestä :D

   Eikä bailaaminen nyt mitenkään erityisen hintavaa ole, paitsi jos asuu pk-seudulla, missä tuopit 8e ja drinkit kympistä eteenpäin ;D

   Poista
  2. Vai että ei niin hintavaa. Kuinka paljon sulla menee rahaa bilettämiseen kuukaudessa, oletko koskaan ajatellut? Ehkä nekin rahat voisi käyttää johonkin muuhun kuin kaataa kurkusta alas. Jos ei osaa pitää hauskaa ilman päihteitä, niin se on aika huolestuttavaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?