Olen 22v ja baarin seksikkäin kisan voittaja!

Taas sitä ollaan vuoden verran vanhempi ja sitä juhlittiin kunnolla. Päivä alkoi vielä pienellä kauppakierroksella viime hetken ostoksia tehdessä. Tarjoilut, oma naama ja vaatetus kuntoon, jonka jälkeen vieraat alkoivatkin jo saapumaan. Synttäreissä parasta on kun iso kasa rakkaimpia ja läheisempiä ystäviä tulee kylään. Ja no okei onhan se nyt kiva saada lahjojakin. Vanhemmilta sain skootterin, S-ryhmän lahjakortin, röökikartongin ja ajokoulun. Kesällä kannattaa varoa kun minä söhellän auton ratissa. En edes tiedä missä on kaasu ja missä jarru. Ystäviltä sain lahjaksi neljö pulloa skumppaa, Happy Joe siideriä, suklaata, Victoria's Secretin body loyion tuotesetin, rannekellon, rannekorun, viinakakkuja, De Kuyperin uutuus likööriä, dildon xD, makukortsuja, liukkaria, peniskarkkeja ja stressitatin.

Ilta alkoi huonon ilman takia luonani. Söimme tarjolle tekemiäni herkkuja: fetasalaattia, patonkia, kanajuustopasteijoita, mariannekakkua, lahjaksi saamia viinakakkuja sekä pikkusuolaista dipin kera. Pelailimme erilaisia seurapelejä sekä otettiin usea erä beer bongia, joista omat pelini voitin. Ennen baaria oli vielä ulkonäön kohennusta, joka oli melko turhaa.

Gigglinissä oli nimittäin vaahtobileet, jossa minun porukalleni oli oma V.I.P tila parhaalta paikalta tanssilattian läheisyydessä. Ilta oli kyllä taas mitä parhain. Tanssimme vaahdossa kuin hullut koko illan ja minä voitin jonkun baarin seksikkäin kisa miesten osion. Kisassa piti tanssia seksikkäästi vaahdossa ja sen minä osaan. Eniten hurrausta yleisöltä saanut vei voiton ja voitin.

video


Kommentit

 1. kannattaisko vaihtaa lakanatkin välillä? :D ps. kivoja lahjoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mun lakanat. Omistan vaan pinkkejä, mustia ja valkosia tekstiilejä :D

   Poista
  2. Miksi sinulla on naapurin lakanat?

   Poista
  3. Nuo lakanat sijaitsee Lahdessa. Ei siis ole naapurinkaan lakanat xD

   Poista
 2. Hauskan näköiset juhlat olleet, patongit saaneet ainakin väriä pintaan :D
  Miksi et tee youtube-videoita, esim. haastevideoita olisi hauska nähdä sinun ja kavereidesi tekemänä.
  Onko sinulla snappia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska en osaa olla luonnollisesti videolla. Ainoo millo osaan on esim ku salkkareissa oon avustajahommia aikanaan tehny. Ei ole snappia.

   Poista
  2. Ja joo mie vähä meikkasin ku patongit lli uunissa xD

   Poista
  3. Niin, istuit jossain taustalla ja esitit kahvilan asiakasta Salkkareissa. Ei kai siinä nyt kovin luonnollinen tarvitse olla. Vai oliko sulla jokin puherooli myös?

   Poista
  4. 18 kertaa taustalla tai asiakkaan roolissa ja 3x puhehomma ollu.

   Poista
  5. Mitä esitit ja mitä sanoit? Mikä jakso?

   Poista
  6. No vitustako mä tiiän mikä jakso. Kerra Dam Damis ja kaks kertaa ostarilla.

   Poista
 3. Joskus sanoit, ettei ole tarvetta autolle.

  VastaaPoista
 4. Ps. Autokoulu ei ajokoulu...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?