Ne todelliset TJ0 tunnelmat!

Ei enää tarvitse sietää niitä muutamia ärsyttäviä tyyppejä. Ei metsää tai sitä täys mulkkua alikkia. Aamu kuudelta ei kuulu "KOMPPANIASSA HERÄTYYS!". Ulkonäkö kohenee kun siihen voi taas käyttää aikaa. Koirat sai mut kokonaan takaisin. Mä sain mun elämän takaisin. Tulot nousee aivan helvetisti. Niin ja pitää vasta 2018 lähteä takaisin miehistöstä aliupseeriksi koulutukseen xD

Faktatieto minusta armeijassa: Näytin aina samalta olin sitten iloinen, vihainen, murhanhimoinen ja mitä näitä nyt on, koska tunteiden näyttäminen julkisesti on heikkous.

Mutta seuraava video sisäistää täysin tunteeni kun porteista astuin ulos reserviin.

video

Kommentit

 1. Voihan se olla niinkin,että mieles muuttuu sen au-koulutuksen suhteen,on aikaa vähän pirusti siihen.Esim.löydät hyvän duunipaikan tms.Mitenhän musta jotenkin tuntuu,etten haluais sun menevän sinne:D

  VastaaPoista
 2. Mulkkua, miksi? Kehtasi komentaa ja odottaa alaisilta tottelevaisuutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No multa ei tipu arvostusta tai kunnioitusta ihmiselle, joka mm: huorittelee naispuolisia palvelustovereita. Ja on totaalisesti unohtanut valassa vannomansa asiat.

   Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?