Nautin elämästä ♥

Eilen sai viettää mitä ihanimman päivän ystävien seurassa. Päivällä kävin lounaalla vanhempien kanssa Daddy's Dinerissa. Söin Indian Burgerin Burgers Around The World listalta. Oli kyllä todella hyvää ja olin niin nälkäinen, että unohdin kuvan ottaa. Ihmettelin myös seuraavaa juttua. Hampurilainen on kauhistuttavan epäterveellinen mielikuva monelle, mutta kun sen pihvin laittaa lautaselle ja syö sen salaatin, ranskalaisten ja sämpylän kera, niin siitä tulee hyvä perusruokaa. Nää on näitä mu dafuk momentteja kun en vaan ymmärrä.

Iltapäivästä menin sitten Minnan luokse. Tarkoitus oli tehdä noita keskeneräisiä valmiiksi. Homoilevat prinssit, rinta ja Arielin ympäristö on vielä kesken. Noh eihän siinä mennyt kuten suunniteltiin, vaan tehtiin uusi tatuointi. Ei voi tatuoida Arielia ja Pärskyä ellei ota myös Sebastiania, joten nyt Sebastiankin koristaa kättäni.

Tatuoimisen jälkeen laittauduttiin ja ryöstin vaihteeksi Minnan vaatekaapista rokahtavaa päällepantavaa. Kun ulkonäkö hipoi täydellisyyttä aloitimme illanvieton Gringos Locoksessa tortilloilla ja muutamilla huurteisella. Huurteisten määrä tosin kasvoi kun siirryimme Toteemiin. Pitkästä aikaa isolla porukalla pitämässä hauskaa ja pääsi vähän juoruissa ajantasalle mitä on meneillään kenelläkin. Pitäähän mun nyt olla tietoinen mitä missäkin tapahtuu kun intistä ensi viikolla palaan normaaliin elämään.

Puolen yön jälkeen alkoi menojalka vipattamaan. Otimme siis suunnaksi Giggling Marlinin ja 2e drinkit. Toinen syy oli promoottori-ilta ja Smirnoff/Freixenet tarjoilu. Tanssittiin ihan pilkkuun asti ja kauemminkin oltaisiin jaksettu. Ilta oli täydellinen huolimatta pienestä äksidentistä. Onnistuin kompastumaan ja murtamaan häntäluuni. Tällä hetkellä ei voi edes selälleen maata. Se olis pari viikkoa kestettävä tätä kipua siis.
Kommentit

 1. Jos ulla häntäluu on murtunut, niin varaudu siihen että menee vuosi ennekuin se on oikeasti parantunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan kipu nyt parissa viikossa edes vähä helpottuis.

   Poista
 2. Selälleen maata. Ärsyttävä vajaasuomisanonta.

  VastaaPoista
 3. Hampurilaisateriasta ei saa mitenkään terveellistä, vaikka sen kuinka rääpii osiin lautaselle :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu vähän onko mäkkärin hamppari vai sellainen oikea hamppari :D

   Poista
 4. Uskomattoman halpoja drinkkejä, jos kerta maksavat vain pari euroa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä <3

   Gemmin keskiviikot - kolikoilla pärjää :P

   Poista
 5. Tollaset tissikuvat on musta tosi noloja, häpee jos oot sen ottanut ja julkasemista saat ainakin hävetä. Jos mun kaveri julkasis musta tollasia ei olis enää mun kaveri.

  VastaaPoista
 6. Iik tissikuvii! Kauhee skandaali kyl taas xD

  VastaaPoista
 7. Koska tulee kuvii sun omista K18-ruumiinosista?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?