Elämää vapaalla jalalla!

Elämä vapaana on lähtenyt mahtavasti käyntiin. Parasta on ehdottlmasti pitkät yöunet. Olen nukkunut joka yö vähintään 9h. Ekana yönä 12h mitä nyt välissä heräsin koiria viemään ulos.

Torstaina kävin juhlistamassa intin päättymistä The Grillissä. Söin ankkaa ja juomissa mentiin limulinjalla. Halusin olla koirien kanssa, niin kosteampi juhliminen siirtyi perjantaille. Pidettiin yhdistetty tj0 ja Minna-Tädin erobileet. Ja hitto kun meillä oli hauska ilta hyvällä porukalla. Aloiteltiin Minnan luona ja siitä lähdettiin baarikierrokselle. Käytiin Unionissa, Amarillossa ja Las Palmasissa. Vedettiin kauheesti shotteja ja tanssittiin hirveesti. Lopuksi käytiin pizzeriasaa hakemassa pizzaa ja mentiin Minnan luokse syömään kännipizzat.

To do lista ensi viikolle:
-Vaatehuoneen remontti
-Pyykkihuoneen remonttu
-Pihanlaittoa
-Mattopyykki
-Torstaina mökille Joutsaan Johanna Tukiaisen kanssa juhannusta viettämään.

Kommentit

 1. Mä oon päättäny viettää juhannuksen tänä vuonna ihan itekseni ja selvinpäin,jos sää sallii otan aurinkoo,illan tullen käyn saunassa,teen jotain hyvää syötävää(kevyttä),katon ehkä leffan ,pelailen.Sitten tulee paras,varaan viereen herkkuvoiskareita(kompensoi sitä aiempaa kevyttä)ja karkkia ja kirja ja aion lukee niin pitkään,että silmät menee väkisin kiinni,kaikki ihan rauhassa,rauhassa.Ei tässä oikeestaan sen kummempia syitä oo,mutta kaikkee kannattaa kokeilla,paitsi kansantanhua ja sukurutsausta(tuo on vaan sellanen sanonta).Hyvät Jussit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla silmät menis väkisi kiinni kirjan kanssa parissa sekuunissa :'D

   Hyvää juhannusta sullekki :)

   Poista
 2. Missä viipyy se rasismi- ja suvaitsemattomuuspäivitys???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se, kun jossakin postauksessa pyysit rasistisia/suvaitsemattomia yms ihmisiä kertomaan kommenteissa näkemyksiään. Aioit kasata niiden perusteella päivityksen.

   Poista
  2. Joo mie etin sen postauksen joku päivä ens viikol :'D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?