Ällöttävät homot!

Tässä tuli mieleen kun taas sain ällöttävän ehdotteluviestin facebookissa, että pakko kertoa millaiset homppelit on niin turn offeja kuin olla ja voi. Tälläsen listan sais tehtyä jokasesta seksuaalisesta suuntautumisesta, mutta teen vain oman suuntaukseni kategoriasta.

Ensiksi tulee mieleen vanhat miehet, jotka yrittävät saada yli puolet nuorempaa miestä. Esimerkiksi 50v yrittää iskeä 18v poikaa. Siitä tulee mulle jo pedofilia mieleen suoraan sanottuna.

Oksettavasti ja vain seksistä puhuvat. "Oi ku mä saisin nuoleskella sun kyrpää ja siementää kunnolla sua."

Superstereotyyppiset homot, jotka kävelee perse heiluen kädet pystyssä ja joilla on semmoinen Niko Saarinen nariseva hinttipuhetapa.

Vain seksi mielessä/tavoitteena olevat miehet. "Millane kulli sulla on, ootko top vai bottom, saako sua panna, ei ois tuhmaa kuvaa lähettää."

Playerit, jotka lirkuttelee olevansa tosissaan. Tosiasiassa panee koko kylää ja etsii koko ajan uutta uhria. Olen valitettavasti tälläisen kanssa seurustellut. Nykyään kuulema jo ammatikseen "yössä työssä".

Karvaiset bear miehet. Karvat... ugh! Tulee kylmiä väreitä oikein. Karvat on musta vaan jotain niin ällöttävää ja epähygienistä.


Kommentit

 1. Moi Petri!
  Mikset sä mennyt Hottiksiin? Olisit ollut just hyvä tuomaan vähän säpinää ja actionia sinne. Ehkä sit seuraavalle kaudelle vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yh ei kiitos. En usko, että mua nähään missään realityssä. Joku masterchef tai muu kokkauskisa on ainoot mihi voisin kuvitella meneväni :D

   Poista
 2. Ei liity millään tavalla tähän sun postaukseen,kattelin noita vanhoja ja kissaihminen kun oon,onko niitä katteja elossa vielä,tosi vanha postaus mutta kiinnostas tietää,vieläkö on kissoja sun vanhemmilla,onko samoja.kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onha niillä Pörri, Viiru, Kisu, Lilli ja Pippuri :)

   Poista
 3. No joo,ite oon entinen tyttö(nyt yli 30),en oo ikään joutunu minkään sortin ehottelun tai ahistelun kohteeks ja täytyy muuten sanoo että aikas vitun monet illat ja yöt on tullu riekuttuu tua pitkinpoikin,se on niin itestäkin kiinni,miten siellä mennään,lumpustelee ei kannata alkaa.Surkeinta ois olla vanha huora,oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä saa semmosen kuvan, että ahdisteltava on syyllinen lähentelyyn ym.. :D

   Poista
 4. Karvat epähygienisiä..? Eiks ne suihkussa yleensä pestä muun kehon mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne nyt vaan on epähygieenisiä. Sellane mielikuva mulle aina tulee :D

   Poista
 5. Puhutko sinä itsestäsi tuossa superstereotyyppiset homot à la Niko Saarinen?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?