Teki mieli tappaa itseni!

Yksi saakelin helvetti päivä takana. Aamusta asti ollut ihan jumalaton migreeni. Syke tuntunut päässä koko päivän, jumalatonta vihlontaa, ei ole pystynyt syömään, koko aika tuntuu kuin kuin olisi oksennus kurkussa, ohimoilla kauheat pullistuneet verisuonet ja jatkuva helvetillinen kipu. Yhdessä vaiheessa kun kyyneleet valui silmistä kivun takia ajattelin, että vedän kohta pari kourallista pillereitä. Ei koskisi enää kauaa, mutta älkää pelätkö. Ei musta pääse eroon kulumallakaan.

Onneksi vanhemmat tuli sitten pelastamaan mut Haminasta. Ei tarvinnut odotella bussia ja mennä sillä Lappeenrantaan, vaan isä tuli hakemaan mukanaan mun migreenilääkkeet ja muut tehokkaammat kipulääkkeet kuin veksin burana-panadol. Ja jos joku ihmettelee mikä kipulääkitys, niin mulla on ollut jo pitkät ajat kipulääkitys mun hartiaongelman takia. Vieläkään en ole fysioterapia aikaa sairaalasta saanut, joten niillä mennään.

Ainoa huono puoli siinä, että olen tullut äidin sukuun enemmän on nämä perinnölliset sairaudet ja muut mukavuudet. Yliliikkuvat nivelet, tulee herkästi migreeni, iho palaa helposti, vatsalaukku pinnassa (vatsa turpoaa palloksi kun syö tai juo) ja enää vain syöpää odotellessa. Siitä ei ole yksikään sukupolvi tähän mennessä säästynyt.


Kommentit

  1. Ei tuollaisten vaivojen kanssa kannata kunnalliselta puolelta odottaa josko saisi ajan. Yleensä sieltä ei edes saa lääkäriä joka osaisi hoitaa. Yksityiseltä puolelta saa ajan parhaassa tapauksessa samalle päivälle ja kyseisiin vaivoihin erikoistuneen lääkärinki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla oo varaa yksityisten hintoihin. Intti kun ei niitä kustanna ja päivärahat edes riitäis ku vastaanottomaksuun. Yksi kaveri kävi yksityisellä, niin lääkäri + pari fysioterapikäyntiä 1400e

      Poista
    2. Ei mulla oo varaa yksityisten hintoihin. Intti kun ei niitä kustanna ja päivärahat edes riitäis ku vastaanottomaksuun. Yksi kaveri kävi yksityisellä, niin lääkäri + pari fysioterapikäyntiä 1400e

      Poista
  2. Mikä ihme on 'vatsa pinnassa'?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kun syö niin maha näyttää kuin olisi raskaana. Vatsalaukku on sellain niinkun pinnalla. En osaa selittää xD

      Poista
    2. Aina kun syö niin maha näyttää kuin olisi raskaana. Vatsalaukku on sellain niinkun pinnalla. En osaa selittää xD

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?