Mene pöhö pois!

Ois sitten aika laittaa keho takaisin kuntoon. Kuten moni on varmaan viime aikaisista kuvista huomannut, niin pyöreyttä on viimeaikoina tullut. Se johtuu siitä, että minulla oli tuossa kortisonikuuri, joka kerää helkutisti nestettä. Kuuri nyt onneksi loppui ja nyt loppuu herkkujen, roskaruuan ja alkoholinkin vetäminen. Nappikauppaan hakemaa avustusta, paljon vihreää teetä, reilusti chiliä ja sokeri sekä suola pois ruokavaliosta. Tuttu ja turvallinen hyväksi testattu toimiva kuuri.

Tänään piti alunperin lähteä vähän tuulettumaan ennen ginestä, mutta lähdenkin koirien kanssa metsään ja rentoudun tehden chilikanapataa, vahvaa vihreää teetä vaniljatangolla sekä herkuksi ananasta ja vesimelonia tuoreella mintulla.


Kommentit

 1. Pitäisikö supersotilailla enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sit vaa pitäs olla tarpeeks älyä päässä, että ku vetää kunnolla nuri polvillee mukavan teräväänkivikkoon, niin ei lähe sen jälkee talsimaan reilu 100km. Mut mä kun oon hölmö, enkä osaa keskeyttää vaikka koskeeki helvetisti.
   T: Tulehushan siitä seurasi ja kortisonia naamaan :,D

   Poista
  2. Kauan sulla meni tuossa 100km talsimises? Me oltiin kerran kavereiden kanssa kävelee espanjassa semmosta 700km reittiä ja ei kyllä millään jaksettu yli 30km päivässä mennä. Täytyy kyl hattua nostaa tolle sataselle.

   Poista
  3. Viiden päivän reissu kaikkine tehtävärasteineen ja harjoituksineen.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?