Vieroitukseen... Suunnitelmat uusiksi!

Se on hyvä suunnitella mitä laittaa päälle vappuna kun muistelee omaavansa laajan vaatevalikoiman. Kotiin tullessa ja vaatehuoneen avatessa pamahtaakin sitten karu totuus päin kasvoja. En ollenkaan muistanut suunnitelmia tehdessä, että olen myynyt yli puolet vaatteista pois ja minulta löytyy tällä hetkellä lähinnä mustaa ja valkoista päälle pantavaa. Jotain värikästäkin kyllä vielä löytyy, mutta ne  on lähinnä sellaisia rentoja kotipaitoja tai lenkkeilypaitija. Ajattelinkin siis pukeutua sitten huomenna scene henkisesti rokahtaviin vaatteisiin.

Sitten seuraavaan asiaan. Tajusin tänään armeijan saaneen minut täysin sokerikoukkuun. En muista yhtään päivää viikkoihin milloin en olisi syönyt jotain herkkuja. Tänäänkin syönyt pari jäätelöä ja suklaalevyn. Mun on kyllä pakko ryhdistäytyä ja ruveta vierottautumaan hetkuista. Hei hei herkut ja tervetuloa himot, päänsärky sun muut vierotusoireet.


Mutta ku nääki leppäkerttukeksit oli niin hyviä!

Kommentit

 1. Sokerikoukku on naistenlehtien höpöhöpöä. Ihminen kyllä tykkää luontaisesti energiatiiviistä ravinnosta kuten esim. sokerista mutta ei siihen mitään riippuuvuutta muodustu niinkun viinaan. Pitää vaan syödä kunnon ruokaa säännöllisesti niin verensokeri ei pääse romahtamaan, ei tule päänsärkyä eikä ärtyisyyttä. Eikö teitä ruokita armeijassa kunnolla? Toisaalta kyllä sotilaan pitää muutama päivä voida syömättä olla, sehän vaan lisää verenhimoa ja aggressiivisuutta. Musta noi leppäkerttukeksit on lähinnä ällöttävän näkösiä, en söisi joulukuusenkoristeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin syyä miten paljon tahansa ja silti mun tekee mieli makeeta. Ja ei ole mitään naistenlehtien höpinään, vaan yhtä totta kuin huumeriippuvuus.

   Poista
 2. Hyvää vappua,Pete Petruska!Voih,mä aina muistan mun famun ja fafa,kun ne niin totisen tärkeinä vappumarssilta tultuaan olivat.Jos prolella on taivas,ne on siellä.Jatketaan me elämää,noi leppiskeksit näyttää suorastaan miten sen sanois irvokkailta,ei vaiskaa.En kyllä söis;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kommentista mä en tajunnut yhtään mitään. Laittele uutta kommenttia kun vappusimoista selkeydytty :,D

   Poista
  2. Eli, kun oon ruotsinkielinen,famu ja fafa on mummu ja pappa,varmaan tajusit loput.Prole tarkoittaa tietysti proletariaa,olivat hyvin vasemmisyolaisia,kuten ymmärsitkin.Hyvä kiitoss :=

   Poista
  3. Voi jee,mulla olikin joku hämäränharmaa aavistus,että oon käyny sun blogissa jotain sekoilemassa.Rohkeninpa sitten tulla posket noloudesta hehkuen tsekkaamaan,että mitä?Mut hei,eihän toi niin paha ollu!?Ehei suinkaan,vappu on kerran vuodessa vaan:)Onpa niin kiva taas juhannusta venaillessa darrasta selvinneenä olla IHMINEN.Eilen oli toista,yrjösin kaiken ja silti teki mieli suolasta,makeaa,vettä,limua,aineenvaihdunta huus apua,ekan röökin poltin joskus illan tullessa ja alko pyörryttään niin,että piti mennä takasin vaateriin ja aika nopeesti sittenki.Mutta saakeli sentään,hauskaakin on ollut!

   Poista
 3. Noi leppiksethän on just söpöjä :D jäis syömättä varmaan siks kun en raaskis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :P

   Ja oli kyl sairaan hyviä. Pehmeä keksi kuorrutettu mansikalla ja suklaalla <3

   Poista
  2. Niin on :P

   Ja oli kyl sairaan hyviä. Pehmeä keksi kuorrutettu mansikalla ja suklaalla <3

   Poista
 4. Onko mitään vinkkejä miten selvitä sokerikoukusta? Oon varmaan vuoden alusta joka päivä syönyt sokerituotteita! Ja ns. heikoin kohtani on limpparit. En syö niinkään karkkia/suklaata. Ärsyttävää, ei jotenkin osaa olla ilman! Ja näkyy kyllä vyötäröllä ja hampaissa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihat sokerittomiin limuihin. Vedän niitä joka päivä ja ei näy vyötäröllä.

   Eipä sokerikoukussa oo muuta kuin kärsi noin viikko ja sitten se alkaa helpottamaan :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?