Tatuointi naamassa!

Pitkästä aikaa kunnon vauhdikas ilta Minnan seurassa. Päätettiin pitää kunnon menoilta ja tehdä jotakin kovaa pinkkiä drinksua. Mikä olisi parempaa kuin mansikkapehmiksen makuinen candyland drinkki. Siihen tulee Poplen Strawberryicecreamlikööriä, maitoa, kermavaahtoa ja värikkäitä sokerikiteitä. Oli muuten ihan helkutin hyvää. Lisäksi vedimme pinkkiä ufoshottia ja pinkkiä siideriä. Alku ilta meni noiden juomien parissa, laittautuessa, musiikkia kuunnellessa sekä tietenkin juoruillessa. Aina pitää päivittää juorut ajantasalle. Tehtiin myös mun naamaan ihana leoparditatuointi, jonka innoittaja oli Cece Frey. Puolen yön aikoihin lähdettiin sitten sheikkaamaan peppua Happy Days & Nightiin, eli tuttavallisemmin Häppäriin. En muutes muista koska olisin vetänyt niin paljon shotteja yhden illan aikana. Varmaan lähemmäs 20 shottia tuli kiskottua illan aikana.

Lauantaina muuten tuli iloinen ylläri. Minna kävi ostamassa hevosen. Se tarkoittaa, että pääsee heppailemaan paljon ensi kesänä. Minna myös lupasi opettaa mut ratsastamaan muutenkin kuin vain sängyssä. Mahtava kesä siis luvassa!

Lopuksi sydärin saaneille tiedoksi, että tuo tatuointi on aito. Aito kajaalilla ja luomivärillä tehty kokeilu miltä näyttäisin tuollaisen kanssa :D

Kommentit

 1. Ei sillä hevosella vielä välttämättä kesällä ratsasteta.Täysin pihapollena ku on ollu. Mut kiltti kerta on, ni saattaa nopeuttaa prosessia. Toivottavast. :D

  VastaaPoista
 2. Ei tatskapunoitusta.. Joten taidat vähän puijata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien jälkeisen tekstin kun luet, niin saat vastauksen.

   Poista
 3. Ööh, oon kai vähän kaupunkilainen mutta ei kai niitä hevosia ihan tosta vaan osteta hetken mielijohteesta? Varakas täti toi Minna, eiks ne hevoset tarvi niinku jonkun kämpänkin, niinku tallin. Tai jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna on Minna xD

   Tuolha se jossai tallilla nyt elelee :D

   Poista
 4. Ootko vielä armeijassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän mä tietenkin vielä. Täältä lähdetä kuin kotiutumispäivänä pois >:D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?