Booze, sex & Rock'n Roll

Nyt oli kyllä paras loma tähän asti. Kaikki nautinnontekijät tuli parissa päivässä. Hyvää ruokaa, ystävien ja perheen kanssa ajanviettoa, alkoholia, biletystä sekä ihanaa seksiä.

Perjantai meni yllätys yllätys lepäilyyn. Kävin koirien kanssa juoksemassa niiden ja loput omasta energiasta pois, jonka jälkeen pienet päikkärit. Varmaan nelisen tuntia nukuin ja sitten piti herätä. Mr.X tuli helpottamaan halipulaa, joka intissä tulee tosi herkästi ainankin minulla. X:n lähdettyä otin pitkän kuuman kylvyn ja takaisin pehkuihin.

Lauantaista oli luvassa pakollinen biletyspäivä. Viimeisimmästä kerrasta kun oli vierähtänyt jo pari viikkoa herranjumala. Giggling Marlinin 10v synttärit kera Glow Roclersin. Etkon tietenkin Minna-Tädillä. Kun lähdimme kohti Gemmiä tajusimme sen olevan meidän varustuksilla mahdotonta. Miksi me käytetään kiiloja ja korkkareita kun tie on peilijäässä? Noh taksilla pääsi sen 100m matkan turvallisesti Gemmiin ovelle ja suoraan sisään jonojen ohi aloittamaan crazybailausta. Mä en muista milloin olisin ollut niin täynnä tököttiä. Mulla oli suunnilleen kirjaimellisesti joka paikka täynnä kaiken maailman uv-maaleja, glowstickejä sun muuta jännää härpäkettä. Iltahan sitten lopulta meni helkutin hyvin tanssien pöydillä ja korokkeilla, juotiin helkutisti liikaa kaikkea mahdollista, laulettiin jotain täysin tuntemattomia biisejä ja ai herranjumala ties mitä kaikkea. Jatkoillekkin piti mennä kunnes tajusimme yhden oleellisen puuttuvan. Eihän meillä ollut perkele ollenkaan vodkaa, siideriä, lonkeroa tai skumppaa etkoilta jäljellä. Ei siinä auttanut kuin mennä sitten kiltisti nukkumaan.

Seuraava päivä oli kauhea. Halailin aamulla vessanpönttöä ja hedari oli jotain niin hirveetä. Lopulta sain kuitenkin kasattua itseni ja raahattua itseni vanhempien kanssa Rossoon syömään. Omasta menustani löytyi rapubruschettaa, broilerciabattaa sekä suklaakakkua vaniljajäätelöllä, suklaakastikkeella ja paukkusokerilla. Eikä saa unohtaa paria kannullista jäävettä. Noilla sekä ruokaunilla pääsi krapulasta eroon juuri sopivasti ennen kuin X tuli viettämään viimeisiä tunteja kanssani hyvin läheisissä tekemisissä ja kyyditsi mut takaisin armeija ihanaan sykkivään elämään.

Tällä viikolla tulee muuten kuukausi inttiä täyteen. Jos joku nyt kysyisi "Jos saisit nyt päättää lähtisitkö inttiin, niin lähtisitkö?". Vastaus on, että lähtisin ja vielä innokkaammin mielin. Mulla on ollu täällä tosi hauskaa ja olen tykännyt/tykkään olla täällä. Eipä ole vielä yhtään mitään valittamisen aihetta tullut mieleen. Löydän vielä tätä menoa itteni skapparina herranjumala. Huomenaamuna lähdetäänkin sitten neljäksi päiväksi metsään, mitä odottelen jo innolla.


Kommentit

  1. Onko Minna siis oikeasti tätisi vai onko tuo vain hänen lempinimensä tms?

    VastaaPoista
  2. Miten ihmeessä noi farkut pysyy jalassa? Onks ne kiinnitetty jollain mesolangoilla?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?