Sijoitukseni...

Ei mennyt niin kuin oisin halunnut. Ensimmäisenä aselajivalintana oli lääkintä, toisena tiedustelu ja kolmantena taisi olla huoltopalvelu. Pääsin nyt sitten tuonne tiedusteluun ninjailemaan. Suureksi pettymykseksi auk:iin ei pisteet riittänyt. Keskustelin asiasta viellä, mutta ei ole paikkoja, niin ei ole. Kuitenkaan auk ei ole mahdoton. Mulla on vielä yksi mahdollisuus jäljellä. J-kaudella ilmoitan halukkuuteni aukiin ja sitten johtajat päättävät pääsenkö sinne vai en. Taistelen kyllä tuonne aukkiin pääsemisen kanssa kotiutumispäivään saakka.

Jos joku ei ole muuten nähnyt kunnon hajoamista, niin olisittepa nähnyt mut eilen. Tupa, kaappi ja siivoustarkistus meni hammasta purren. Sen päätyttyä vessaan ja kunnon hardcore extreme mental brakedown. Noin pari tuntia meni ennen kuin sain kasattua itseni ja pystyin poistumaan vessasta. Syy miksen päässyt oli, ettei cooperia ole juostu. Rästit piti olla, mutta ei sitten ollutkaan. Aselajiini kuitenkin olen tosi tyytyväinen ja jälki auk:ia lupailtiin melko varmaksi jos hoidan hommani kuten tähänkin asti, eli tottelevaisesti kovalla sykkeellä niin hyvin kuin vain ikinä pystyy. Niin ja juoksen sen cooperin keväällä....


Kommentit

 1. Käyppä vielä kerran kysymässä asiasta pälliköltä. Meillä ainakin suurin osa AUKkiin menneistä oli sinne pakotettuja ja tällasessa vastaavassa ceississä päällikkö halus ottaa sinne yhen motivoituneen lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sä luulet et oon koko päivän tehny. Iltapäivällä meen uudelleen.

   Poista
 2. Ei se päällikkö niitä paikkoja tyhjästä taio. Jos monta kertaa omatoimisesti yrittää valittaa, jää vaan naama muistiin ja pääsee kahvihuoneen vitsiksi. Järkevänä vaihtoehtona pidän jälki AUK:n suorittamista, jos pisteet eivät vaan riittäneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cooper rästi jos ois järjestetty ni ois riittäny....

   Poista
  2. Cooper rästi jos ois järjestetty ni ois riittäny....

   Poista
  3. Ihan mielenkiinnosta millaista tulosta olisit odottanut cooperista? Asemassasi olisin kyllä vaatinut päästä siltä seisomalta juoksemaan tai tehnyt kaikkien elämän hankalaksi loppu palveluksen ajaksi.

   Poista
  4. 2700 suunnilleen. Mulla on hyvä kestävyys.

   AUK ei siis ole mun osalta menetetty. Muut kun kotiutuu, niin lähden kouluttajaksi kun tulee uudet alokkaat ja siitä sen jälkeen AUK kurssit ja jouluna kotiin. Täytyy vain tehdä laikkensa kuten tähänkin asti ja se cooper juosta pois. JälkiAUK:si tuota kutsutaan.

   Tämä tiedustelu on kyllä hyvä sijoitus, johon kanttti ei kaikilla riitä. Fyysisestija henkisesti rankka koulutus, jonka voisi verrastaa sissikoulutuksen kanssa.

   En jaksa ruveta selittämään tarkemmin, mutta googlas :)

   Tällä hetkellä odotan innolla havumerkkikoetta.

   Poista
 3. Kommentoin ekaa kertaa sun blogia! Oon lukenu tätä melkein alusta asti, ja päätin tulla toivottaa tsemppiä! Oon naisihminen, ja lähdössä ite heinäkuussa inttiin! :) Ootan innolla sun tulevia inttipostauksia!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?