Polskis molskis!

Luoja kun eilen oli ihana ja rentouttava ilta. Kaiken jännän jälkeen pääsi rentoutumaan uimahalliin, joka Haminassa on aivan mahtava. Mulla on suunnilleen jokainen lihas vartalossa ihan juntturassa, joten tuo reissu oli paikoillaan. Uin kilometrin sammakkoa ja toisen kilometrin kroolia. Pienen treenin jälkeen siirryin "paremmalle puolelle". Tuolla on ihanat vesihierontavehkeet ja poreamme. Voitte vain kuvitella miten hyvää ne teki.

Kävin muutes jopa saunassa ensimmäistä kertaa pariin vuoteen hieronnan jälkeen varmistaakseni lihasten kunnollisen aukeamisen. Ei se sauna mitenkään suuri nautinto ole, mutta lämpö ajaa asiansa ja se jälkitunne kun lihakset on rentona on taivaallinen.

Reissun jälkeen meininki jatkui samalla linjalla. Kylmää kokista, tuoreita hedelmiä, Fazerin Sinistä ja kunnon rötväystä. Nyt jaksaa taas mennä eteenpäin tuhatta ja sataa. Kerran viikkoon pääsee aina uimaan ja aion kyllä mennä joka helkutin viikko. Kunto kasvaa uidessa ja saa niin henkistä kuin fyysistäkin rentoutusta.
Kommentit

 1. Eikö tää Haminan uimahallikäynti liity armeijaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööh ei :D

   Miten iltavapaalla uimassa käynti on armeijajuttu? ;D

   Poista
 2. Minkä takia et saa julkasta mitään armeijaan liittyvää vai etkö vaan enää halua? Et edes fiiliksiä ylipäänsä armeijassa eri aikakausina? Ymmärrän toki, että kovin yksityiskohtasesti ei saa kirjottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Lopuksi ilmoitan, että armeijasta ei tule enää yhtään postausta, kuvaa, päivitystä, enkä myöskään vastaa siihen liittyviin kommentteihin. Se on kielletty ja sillä sipuli."

   Viimeinen lause kertoo kaiken. Asialle en voi mitään. Säännöt on sääntöjä ja niitä noudatetaan :)

   Poista
 3. Totta Petri. Aikoinaan kun kyselin pojaltani, että mitä mitä sinne armeijaan kuuluu, hän vastasi; ei kuulu sinulle, koska on kielletty kertomasta. Kun hän jäi armeijaan töihin, jutskattiin jo vähän armeijaelämästä, mutta vähän!

  VastaaPoista
 4. Tuo on Petri sun oma keksimä sääntösi...

  VastaaPoista
 5. No johan nyt on :D ei sitten auta. Hauskaa loppuaikaa intissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyllä mä sitten intin jälkeen kerron fiilikset armeijasta.

   Poista
  2. Kiitos :)
   Kyllä mä sitten intin jälkeen kerron fiilikset armeijasta.

   Poista
 6. Kyllä ne intissä sanelee kaikenlaisia "sääntöjä", kuten juuri semmoisia, ettei armeija-ajasta saisi puhua läheisilleen mitään. Ehkä sillä halutaan saada porukka ottamaan intti vakavissaan tjtn. Tosiasia kuitenkin on, että kaikki niistä puhuvat, ja on olemassa lukuisia blogejakin keskittyen vaan ihmisten inttiaikaan. Voihan tässä olla jotain, mitä muut ei tiedä, mutta ei rakuunan hommat nyt kuulosta niin salaiselta. Tähänkin asti olet kirjoitellut lähinnä ampumisista, kuntotesteistä, valinnoista ja pinkoista&punkista. Ei kuulosta kovin top secret -kamalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakuuna on mun sotilasarvo :D

   Mä oon tiedusteluhommissa :)

   Poista
  2. Rakuuna on mun sotilasarvo :D

   Mä oon tiedusteluhommissa :)

   Poista
 7. Montako kierrosta bedit päästä päähän allasta? Varmaan aika monta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10 kertaa päästä päähän molemmilla tyyleillä. Tyylin vaihdoksen välissä joku 5min taukoa.

   Oli semmone "nopeesti alta pois ni pääsee lillumaa poreisiin" treeni :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?