Juha88 krapula!

Ugh... Oli aivan mahtava viikonloppu ja sen kyllä tuntee. Perjantai ei tosin kovin mahtavasti alkanut. En inttijuttujen takia ehtinyt ekaan bussiin, joten jouduin noin kolme tuntia kiertelemään Haminassa. Paikallaankaan ei jaksanut kököttää.  Kävin siinä odotellessa syömässä ja muuten vaan käppäilin ympäri Haminaa. Noh bussissa kävi vielä niin loistavasti, että jouduin koko matkan istumaan ex:än edessä bussimatkan. Onneksi olin niin väsynyt, että sammuin ja heräsin vähän ennen Lappeenrantaa. Lappeenrannan puolella  alkoikin se ihana viikonloppu. Söin lis hyvää ruokaa, kävin pitkässä kylvyssä ja sain Mr.X:n kylään mikä näkyy kaulassa. Onneksi on poolopaidat.

Lauantai olikin se odotetuin päivä. Illalla oli luvassa Vilma Alinan keikka. Sitä ennen kävin pitkästä aikaa shoppailemassa kirppareilla. Löysin Demonian upeat maiharit, ruutuhupparin ja Täydelliset Naiset ekan tuottarin. Noille hintaa tuli inttivaroihin mentävä 20,50e kulu.

Illalla sitten alkoikin tuo keikkaa varten valmistautuminen. Vähän ehostusta, siiderit kassiin ja ystävälleni Mimmille aloittelemaan. Kuunneltiin musiikkia ja pelattiin bussikuski- nimistä juomapeliä. Se oli kyllä sellainen peli, että oksat pois. Itsestäni tuli bussikuski ja jouduin vetämään kuolemakierroksella noin 3,5l siideriä. Huh mikä määrä!!! Jossain vaiheessa kello näytti sen verran, että piti alkaa siirtyä kohti Giggling Marlinia. Vilma Alina oli livenä mahtava ja Juha88:n lähtiessä soimaan porukka sekosi titaalisesti ja fiilis oli katossa. Keikan jälkeen oli kunnon tequilafiilis, jonka jälkeen heräsinkin kotonta. Mitä lie sitten käynyt loppuyöstä.

Krapula mikä tuosta illasta tuli on jotain jäätävää. Vieläkin vähän heikottaa tämän päivän aamusta puhumattakaan. Se krapula alkoi kunnolla vasta eilen illalla kunnolla kun olin kasarmille palaamassa. Mutta juttuhan menee sellain, että se olo minkä itselleen juo, niin se myös kestetään.

Huh miten lihakset on intissä kasvanu O__O

Kommentit

 1. se on kyllä Vilma Alina... :D ei Alisa.

  VastaaPoista
 2. Kauanko tuohon 3.5 litran juontiin kulutettiin aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks jos tää on vastaus johonkin kommenttiin kun en ihan osaa käyttää :D. Mut millasta treeniä teit salilla? Itellä on intti edessä heinäkuusta alkaen ja ajattelin käydä sitä ennen etten ihan rapakunnossa sinne mene. Joku kevyt viikko-ohjelma olis kiva kun noi netistä löytyvät on hirvee himotreenaajille.

   Poista
  2. No mä tein aina et ekana 30-60min juoksumatolla. Sitten joku 45min laitteiden parissa fiiliksen mukaan. Ei mulla koskaan mitään phjelmia ollu. Eniten treenasin keskivartaloa.

   Poista
 3. mitä sä haminassa etkö ollu lappeenrannassa intissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P-kauden joo. Sit tuli muutto Haminaa tiedusteluhommiin :)

   Poista
  2. P-kauden joo. Sit tuli muutto Haminaa tiedusteluhommiin :)

   Poista
 4. Siunhan piti olla hiljaa armeijasta?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?