Hopea ei ole häpeä!

Lomalla musta tuli rötväämisen maailman mestari. Linnottauduin mun uudelle divaanille koirien, läppärin, telkkarin ja herkkujen kanssa. En liikkunut siitä oikeastaan mihinkään jos koirien ulkoilutusta, Venäjällä rööki- ja nuuskavaraston täyttämistä tai ulkona pari kertaa syömistä ei lasketa mukaan. Koirat on innoissaan divaanista kun molemmat mahtuu nyt samaan aikaan sohvalle. Ystävänpäivänä sain sen verran aikaan, että peruuntuneiden suunnitelmien tilalle tuli ruuan laittaminen vanhemmilla. Parmesanbroileria ja metsäsienirisottoa.

Siirrytäämpä sitten armeija-asioihin. Saatiin äsken tietää P-kauden pisteytykset. Itselläni oli tuvan toiseksiparhaat pisteet 24/36. Samalla myös itselleni päähän meni miksi en aukkiin päässyt. Se saakelin cooper puuttuu, jonka vuoksi kuntoindeksiksi on laitettu pyöreä 0. En tiedä miksi se on nollaksi laitettu kun lihaskuntotestissa kuitenkin meni mulla tosi hyvin paitsi pituushyppy josta tuli vain hyvä. Noh turha se enää on märehtiä. Kohti uusia tuulia ja jälkiAUK:ia.Älykkäät huomasi ilman kuvatekstiä annoksen muodostavan sydämen.

Kommentit

 1. Eikös tuo ole särkynyt sydän,eikä siihen kyllä älykkyyttä tarvita sen hoksatakseen!Mutta hei,sydämensä voi särkeä vain kerran!Ne loput on vaan murusia,palasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole särkynyt sydän :D

   Ja kaikilla ei ole hyvä hahmotuskyky, että heti tajuaisi

   Poista
 2. No onhan se särkynyt sydän,kato nyt tota vasenta,palkinto mulle,tai suutun.Kilo karkkia tänne,tai haastan oikeuteen sut sikapetturi!Senkin huijarikoijari!Iilimato.oikeuvessa nähään,senkin kurja!!!!Vitsi!Kiitti karkeista!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?