Vinkkejä metsäleiriin?

Antakaapas hei neuvoja mitä kannattaisi ottaa metsäleirille mukaan. Itselläni tällä hetkellä viikonlopun hankintalistassa puukko, minigrip-pussit, Aku Ankkoja mahdolliseksi viihdykkeeksi, pelikortit, rakkolaastareita, vaseliinia, teknisen urheilusukat, Savet Fresh puhdistuslappuja, karkkia, tupakkaa ja kipulääkkeitä.

Loppuun voisin kertoa vähän tä stä illasta kun oli ehkä hauskin ilta tähän mennessä. Piti huulta kyllä purra kun päätettiin tupalaisten kanssa vetää spiidot iltavahvariin. Alikillakin oli pokassa pitelemistä. Siinä sitten kyseltiin syytä tälläiseen varustukseen ja mä sain sitten tokaistua ilman repeämistä "Herra Alikersantti varustuksemme on yhtenäinen." Eikä menny kuin peittojen taittelu uusiks rangaistuksena. Muutenkin pokassa pitelemistä koko ajan kun jutut on menny härskimpään suuntaan. Esimerkiksi minä tänään sivistyneenä ihmisenä pieraisin, niin yksi tupalainen tokaisi "Sä oot ainankin Ruotsissa käynyt." Vastasin reippaana poikana takaisin sen olevan hyvin mahdollista. Just tälläset jutut auttaa kyllä jaksamaan päivinäkin kun ei jaksaisi tehdä yhtään mitään.

Niin ja tänään oli lihaskuntotesti. Edelleen olen kuumeessa kera yskän ja kurkkukivun, mutta päätin olla menemättä veksiin. En nimittäin halua jäädä jälkeen. Kipeänäkin sain silti mielestäni hyvän tuloksen. Punneruksien arvosana erittäin hyvä, vatsat kiitettävä ja vauhditon pituus hyvä. Vatsat jäi ainoastaan harmittamaan kun tiedän pystyväni erittäin hyvä tulokseen. Viimeiset 10 vatsaa vedin sellain, että en enää meinannut saada henkeä. Vauhditon pituus ei harmita, koska tuosta parempaa en saa. Sen verran huonot ponnistusvoimat. Ajattelin rästiviikonloppuna jos olen terveenä uusi testin. Tuo kun vaikuttaa valintoihin ja tosiaan tiedän saavani vatsoista paljon paremman tuloksen kuin nyt sain.

Pahoittelen todennäköisiä kirjoitusvirheitä. En osaa tätä tablettia kunnolla vielä käyttää kirjoittamisessa. Liian outoa kun ei voi peukalolla kirjoittaa.

Tänään oli myös limpparin viilennystä a'la intti


Kommentit

 1. Ihan ehottomasti varavirtalähde!! Muuten tulee koko ajasta tuskaa. Protskupatukat on kanssa ihan jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan jätän koko puhelimen kasarmille :D

   Poista
  2. Mä varmaan jätän koko puhelimen kasarmille :D

   Poista
  3. Itellä hajos puhelimen näyttö kaks kertaa puolessa vuodessa :D Mut ei kyllä ois pää kestänyt metässä ilman.

   - 6kk tiedustelija

   Poista
  4. Jonku metsä Lumian vois hankkia ;D

   Tätä Sonya en sinne raahaa :D

   Poista
  5. Jonku metsä Lumian vois hankkia ;D

   Tätä Sonya en sinne raahaa :D

   Poista
  6. Metsäleirille... Ekalla leirillä treenataan majoittumista, lähivartiointia ja yleistä tukikohtatoimintaa. Aku Ankat ja pelikortit voit unohtaa. Et sä pakkasessa ja pimeässä väsyneenä jaksa niiden parissa olla. Vaseliini on hyvä ja rakkolaastarit. Älä roudaa puhdistuslappuja metsään, anna naaman rasvoittua - se toimii eristeenä kylmää vastaan ja estää ihoa kuivumasta. Ilman tupakkaa ääreisverenkierto toimii paremmin, mut jos on tuska, niin minkäs sille voi. Pähkinäsuklaa on hyvä energiapommi, varsinkin tollasissa kuluttavissa olosuhteissa.

   Muutenkin vältä ylimääräisen painon roudaamista metsään. Pidä tarkka harkinta. Ylimääräistä kerrospukeutumiseen sopivaa rättiä ja energiapitoista välipalaa, ei muuta.

   Mä joskus sulle kirjoitin kommentteja palveluksen puolesta. Et hirveesti tykänny. Musta on hienoo ja sydäntä lämmittävää, että päätit sittenkin lähtee viettää taatusti ainutkertaista aikaa elämässäsi. Kyllä sä tän klaaraat. Vaikka välillä takuuvarmasti tulee tympimään, niin kokonaisuutena sulle tulee jäämään positiivinen muistijälki.

   Terveisin reservin yliluutnantti (joka vieläkin mielellään käy vapaaehtoisissa rennoissa rettelöissä muistelemassa ja kertaamassa sotataitoja).

   Poista
 2. En suosittele jos yhtään on kipeänä tai toipumassa menemään kuntotesteihin ja muutenkaan urheilemaan. Terv. sydänlihastulehduksen kerran kärsinyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä suositellakkaan,mutta kun en halua jäädä jälkeen :D

   Poista
  2. Supersotilas sairastaa vain lomilla :D

   Poista
  3. Tai sitten sairasvuoteessa tai arkussa.

   Poista
 3. kannattaa hommata otsalamppu. Paljon mukavampi kaivaa tavaroita, kun näkee jotain :)

  VastaaPoista
 4. Buranaa(jos yöllä vaik nousee kuume nii saat ees vähä nukutuks särkylääkkeel), puukko, sytkäri, sytytyspaloja, tupakkaa(vaik ei ite polttais nii muut kyllä ostaa ne sulta :D) kädenlämmittimistä ei oo haittaa, jotain energiapatukoita tai kuivalihaa(leiriruoka ei välttis riitä kaikille) ja jesarii, sitä tarvii kummiski johonki.
  -LTEKK alokas

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Ei saaha käyttää, koska edelliset alokkaat on viskelly likaset pussit pitki mettiä. Meille tulee onneks ruuan mukana pakinpesupiste.

   Poista
  2. Ei saaha käyttää, koska edelliset alokkaat on viskelly likaset pussit pitki mettiä. Meille tulee onneks ruuan mukana pakinpesupiste.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?