Suklainen paikka!

Tän postauksen jälkeen tulee kyllä "Kunnon lastentarha.", "Hirvee suklaapaikka." ym.. kommentteja. Eka viikko oilisi nyt ohi ja minä olen ainakin viihtynyt täällä tosi hyvin mielenkiintoisen tekemisen äärellä. Pikaisena kerrontana osaan nyt muotoihin järjestäytymiset, toimistokäytöksen, kaikki arvomerkin järjestyksessä upseerioppilaasta kenraaliin vaikka unissani, aseen käytön (purku, kasaus, puhdistus, tähtäys, ampuma-asennot ym...) sekä kaikki perus pinkkapunkka sun muut jutut. Mun pinkkasta ja punkasta ei btw ole tullut kertaakaan huomauttamista, mutta mua nimitetäänkin jo pinkkapunkka natsiksi. Teen iltasin esitarkistuksen, ettei tarvitse uusintatarkistuksia niiden takia. Ampumaradalle pääsee sitten ensi viikolla kovapanosammuntoihin, jota odotan innolla. Pitää laittaa olkapäähän hyvä pehmuste. Ei tunnu hyvälle kun ase tärähtää solisluuhun. Jossain asioissa hoikkuus ei ole hyvä juttu.

Sitten suklaa hommiin... Eka viikko ja tänään meillä on kolmannet iltavapaat peräkkäin. Meillä kun ei iltaisin ole ollut mitään oppitunteja iltaisin, niin meidät on päästetty iltavapaille siinä 18:00-18:15 aikoihin. Perjantai-illan vietin koirien kanssa, eilisen Minna-Tädillä ja tänään menen taas koirien kanssa leikkimään. Sitä ennen haen kuitenkin pizzan. Ensi viikolla onkin jo sitten viikonloppuloma. Pääsee pitkästä aikaa kunnolla nukkumaan.

Pakko kertoa vielä mun kaapista. Siitä on muodostunut kunnon ruokapiilo. Kaapista löytyy pari appelsiinia, kolme omenaa, kolme karkkipussia, seitsemän pillimehua, mehukeitto, pähkinä-hedelmäpussi, pussi kuivattuja karpaloita, kurkkupastilleja, pari purkkapussiaja henkilökohtaisia tavaroitaki on pari laatikollista. Tilan kanssa kuitenkaan ei ole puutetta. Kyllä tuonne viellä mahtuisi vaikka mitä. Lopuksi kerron mitä kahta asiaa ilman ei intissä pärjää. Ne on nikotiini ja positiivinen asenne kaikkeen. Täällä kun tuo tupakanpoltto on harvinaista välillä, niin olen ruvennut nuuskaakin käyttämään. Mutta nuo kaksi on ollut itselle ne kaksi tärkeintä. Sekä tietenkin hyvä tupahenki, joka mun tuvassa onneksi on. Parempaa alikkiakaan ei olisi voinut toivoa. Opettaa todella hyvin, pitää kuria ja järjestystä, mutta ei valita turhista jutuista/keksimällä keksi huudettavaa ja valittamista. Tiivistettynä hyvä kova kuri ja järjestys sekä selkeää ja hyvää koulutusta. Mulla ois vaikka kuinka paljon kerrottavaa miten on mennyt. Kerrotaan vielä yksi juttu ja sitten jatketaan seuraavassa postauksessa. Tänään oli omaisten päivä ja pääsin esittelemään yksikön, oman tuvan, sotkun, ruokalan ym.. vanhemmille sekä pikkuveljelle ja Idalle. Seuraavassa postauksessa kerron jatkosuunnitelmistani.
Kommentit

 1. Ääää sä näytät tosi söpölt! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Toi armeijalookki kyllä sopii sulle, näytät ihan oikeelta mieheltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oha mun tyyli, mut näillä mennää tää vuos :'D

   Poista
  2. Tää vuosi?!! Ooks varma ettet haluu puolen vuoden mieheks? :XD Vai siis mitkä sun suunnitelmat, kirjoitit joskus että oisit vuoden?

   Poista
  3. LääkintäAUK on se tavoite ja mahdollisesti RUK :)

   Poista
 3. Laita rynkynperä olkapäälle niin ei satu solisluuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rynkyn perä pitää tukea ja olla tukevasti olkapäässä kiinni. Mulla se solisluu makuuasennossa töröttää mukavasti, mutta saadaan onneksi käyttää suojuksia/pehmustetta, eli se huoli on ohi :D

   Poista
  2. Rynkyn perä pitää tukea ja olla tukevasti olkapäässä kiinni. Mulla se solisluu makuuasennossa töröttää mukavasti, mutta saadaan onneksi käyttää suojuksia/pehmustetta, eli se huoli on ohi :D

   Poista
 4. Onpa mukava kuulla, että olet viihtynyt! Positiivinen asenne on tärkeä, mutta tuosta nikotiinista ei voi tykätä... Kivaa luettavaa joka tapauksessa, tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sitä nikotiinia ei saa, niin itsellä ei ainakaan pää pysy kasassa :D

   Poista
 5. My god, eikö nykymosille ees opeteta ettei karvalakki oo takaraivonlämmittäjä? ;O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kubkovasti yritin ettei kukaa huomais hatun olevan päin vittuaxD

   Nopeesti päähä vedetty et pääs röökille ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?