Pjerkules sentään...

Stressaan todennäköisesti ensimmäistä kertaa koko elämäni aikana. Ensi viikolla on neljän päivän leiri ja siellä tehdään sotilaan taitotestit. Noista testeistä on kiinni koko tulevaisuuteni armeijassa. Haluan niin älyttömästi sinne LääkintäAUK:hon. Testien täytyy siis mennä just, eikä melkein. Eniten olen nyt harjoitellut lääkinnällistä osa-aluetta, koska siitä ainankin on saatava täydet pisteet. Ampumisessa olen harjoitellut polviasentoa, koska se on ampumisessa heikoin lenkkini. Yksikköön kun palaan, niin täytyy vielä nassen laittoa harjoitella pari kertaa. Se kun pitää alle 10sec saada päähän ja kiristettyä tiiviiksi. Cooperkin on vielä edessä myöskin. Sitä varten täytyy polvi kinesiolla teipata. Polvi on parantunut todella hyvin. Rankan rasituksen jälkeen pientä kipua, mutta sekin menee pillereillä pois. Enää ei ole muuten kuin kaksitoista päivää valaan.


Kommentit

 1. Tolla asenteelle armeijassa sekoaa. Se on paikka jossa normaali arkilogiikka ei toimi. Voihan sitä parhaansa yrittää mutta tulos kuitenkin täysin sattumanvarainen. Intti on ihan oma todellisuutensa, Twilight Zone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo sattumanvarasta tää testi. Alokkaat pisteytetään ja pisteytyksen mukaan alokkaat laitetaan aselajeihin. Eniten pisteitä pääsee mihin haluaa ja vähiten menee missä on tilaa. En mä muuten armeijassa stessaa, paitsi tästä lääkintäaukista. Mä vaan haluan sinne niin saakelisti.

   Poista
 2. Täytyy sanoa että oon tosi ylpeä susta että menit inttiin ja vaikutat ihan pärjäävän siellä!
  Tsemppiä loppuajaksi myös! Paljon tj? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Tällä hetkellä 319 kunnes toisin määrätään :D

   Poista
 3. Edelleen loppukädessä PV:n tarve määrittää mihin pääset/joudut. Mutta etköhän sinne lääkintäaukkiin pääse. Turhaan niitä lääkintäjuttuja luet sen enempää jos haluat valmistautua siihen sotilaan taitotutkinto-mikälie. Enemmän niitä johtamistaitoja kannattaa miettiä ja tetsaamista(koska sitä se auk1 on enimmäkseen, auk2 vasta erikoistutaan omiin juttuihin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkiin keskityn ja harjoittelen tietenkin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?