Tapsa ja sen tanssit...

Tämän piti tulla jo aikaisemmin tänään, mutta olen iltapäivästä asti kärsinyt saakelinmoisista vatsakrampeista ja vihlovista kipuaalloista, jotka säteileeselkään asti. Välillä meinannut jalatkin pettää alta. Nyt onneksi saanut nappeja ja pystyy olemaan muutenkin kuin sikiöasennossa sohvalla kitumassa.

Tapaninpäivänä en jaksanut enää kotona lymyillä ja päätin lähteä ihmistenilmoille. Ensimmäinen osoite oli tietenkin Minna-Tädin noitaluola, jossa parhaillaan oli muutto käynnissä kera lonkeron. Pakkailun jälkeen alkoi lauttautuminen. Päätimme mennä käymään Toteemissa muutamalla rommilla ja misamukilla, jonka jälkeen mietimme mitä me tekisimme. Lopulta meidän tiet Minnan kanssa sitten erosi ja lähdin toisen ladyn matkaan. Mihin muuallekkaan menimme kuin Giggling Marlinin Tapsantansseihin. Halvat juomat, hyvä musiikki sekä karaoke saavat aina suuntaamaan GM:ään ennemmin tai myöhemmin illan aikana. Siellä se loppuilta menikin melko.. hmph.... tequilaisessa tunnelmassa. Ja olon sai tuntea seuraavana päivänä. Alunperin piti mennä käväisemään tuossa sunnuntaina yhdenystävän läksiäisbileissä, muuta laatta lensi vielä illallakin. Ei siis oikein kyennyt sängystä ylös nousemaan.
Kommentit

 1. Kuinka paljon viinaa pitää vetää että seuraavana iltanakin vielä on krapula? EI oo kyllä aivoille hyväks tollaset kaatokännit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen klo 6 asti aamulla kun bailaa, niin lupaan krapulan olevan vielä illallakin xD

   Antaa aivojen olla. Ei tästä enempää voi kuitenkaan viisastuakkaan xD

   Poista
 2. Meinaatko tosiaan että oot jo niin viisas ettet enää voi tuosta viisastua?
  Ihminen voi viisastua ja ottaa opiksi omista hölmöilyistään. Oothan sen kait itsekin huomannut joissakin asioissa...
  Raittiimpaa vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähemmästäki tulee raittiimpi vuosi kun ei voi juoda kuin lomilla ja parit iltavapailla :'D

   Poista
 3. Ja tarkoitin ettei tähän impulsiiviseen hetkessä elävään päähän järkeä mahu mukaan. Miksi miettiä päivää pidemmälle kun ei voi tietää vaikka kuolisin tunnin päästä. Ainaki on ollu helvetin hauska elämä xD

  VastaaPoista
 4. Voi sen oman saamattomuutensa noinkin selitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos suoliston tulehus on saamattomuutta, niin asia kunnossa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?