Mitä Princess kuuntelee?

En ole koskaan muistaakseni tälläistä postausta tehnytkään. Ajattelin siis listata nyt teille top10 listan siitä, mitä tällä hetkellä tulee kuunneltua. Yllätyksekseni listalla on nyt paljon kotimaista musiikkia, jota en yleensä paljoa kuuntele.

10. Antti Tuisku - Keinutaan
Se bileiden ehdoton ykkösbiisi, joka saa kankeimmankin ukon keinuttamaan lanteita. Varmaankin kaikkien aikojen paras biisi Antilta. Kai kaikki osaa muuten kerttiksen tanssin jo ulkoa? Jos et osaa, niin häpeä!

09. Taylor Swift - Bad Blood
Jo pelkkä musiikki video on syy laittaa kyseinen biisi top10 listalle. Se on niin mahtava. Muutenkin mukaansa tempaiseva biisi, jossa on koukuttava kerttis.

08. Ariana Grande - Focus
Kerrassaan upea nainen. Ihana ääni, seksikäs musiikkivideo ja menevä biisi. Toimii niin siivoamisessa kuin biletyksessäkin.

07. Miley Curys - Wrecking Ball
Vaikka sillä on kaikenlaisia sekoiluja, niin se ei muuta sitä, että tällä naisella on iha helkutin hyvä ääni ja mahtavia biisejä. Tätä tulee melkein päivittäin kuuneltua aamutoimien yhteydessä. Heti aamusta kun ei jaksa kauheaa ryskytys musiikkia

06. Melanie Thornton - Wonderful Dream
Tätä kuuntelen joka helkutin vuosi jouluaikana. Kuuluu suosikki joululauluihin. Muistan kun joskus oli kauhea etsiminen, että mikä se on se biisi mikä soi Coca Colan mainoksessa.

05. Sanni - Pojat
Mun uusi karaokebiisi. Tätä nykyään aina hoilailen Toteemissa aina pienessä hiprakassa ollessani. Tässä on kyllä niin mahtavat sanat. Varsinkin jos on yhtä kaksimielinen pervo kuin minä.

04. Selena Gomez - Slow Down
Selena Gomezista olen tykännyt jo teiniaikoina. Ihana ääni ja koko Selenan tuotanto on huippumateriaalia. Tätä tulee tällä hetkellä Selenalta eniten kuunniteltua

03. Idina Menzel - Let It Go
Sillä viiraa pahasti päässä joka ei tästä biisistä tykkää tai jää tähän koukkuun. Tähän ei varmaan tule kyllästymään ikinä.

02. Inna - Crazy, Sexy, Wild
Oi rakas luotettava fiiliksen nostattaja. Tämän avulla jaksaa bailata, siivota ja juosta täysiä ne viimeiset minuutit täysillä juoksumatolla. Ehdoton ei vaan voi kyllästyä kategoriaan kuuluja.

01. Vesala - Tequila
Tähän biisiin itseasiassa tutustuin kunnolla vasta tänään. Onkohan tämä nyt tässä semmonen vähintään parikymmentä kertaa soinut tämän illan aikana ja sanatkin osaan jo ulkoa. Tämän on parasta tulla Toteemin karaokelistalle. Musiikkivideo on muuten tosi mahtava. Ei uskoisi suomalaiseksi teokseksi. Tämä kyseinen biisi muuten innoitti itseasiassa tekemään tämän postauksen.

Kommentit

 1. Jee itelläkin aika paljo samoja. =D Sanni on kyl lemppari <3. Harmi ku ei oo tääl etelä-karjalas keikkoja tulos =(. DTM:äs ois taas ollu keikka, mut ei täält Imatralt asti jaksanu nyt lähtee =D.

  VastaaPoista
 2. Ei,ehei,hevi on parasta!Mitenkään sun musiikkimakua väheksymättä.Hevi ON parasta!

  VastaaPoista
 3. Kauheet ennakkoluult olivat tota Tequilaa kohtaan, mutta tänään ei olekkaan muuta tullut kuuneltua :)

  VastaaPoista
 4. No ei varmaan uskois et tequilan musavideo on suomalaista tuotantoa, kun ei se oo suomalaista tuotantoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjaus ja kuvaus Hannu Aukia
   Leikkaus Juha Ilmari Laine & Hannu Aukia
   Kameraoperaattori Kyle Smolic
   2nd Unit Camera Eric Nelson
   Linjatuottaja Miska Kajanus
   käsikirjoitus Hannu Aukia / Juha Ilmari Laine ja Miska Kajanus
   tuotanto No-Office / Hannu Aukia & Miska Kajanus
   Värimäärittely Grade One / Petri Falkenberg
   Make Up & Hair Marygene Rose

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?