Ystäviä joka puolella ♥

Mulla on ollut ihan mielettömän ihana viikonloppu ystävien kanssa. Perjantaina oli ihan tylsää kotona yksin irtokarkkipussin kanssa, joten päätin lähteä sosiaalistumaan. Tai noh se oli oikeastaan Minna-Tädin vika, joka käski mut baariin mukaan. Itse sitten soitin Mirkalle ja Jerelle jos heillä olisi lapsivapaa, niin heidätkin saisi vihdoin viimein mukaan Giggling Marliniin kun siitä on ollut paljon puhetta heidän kanssaan ja tällä kertaa tärppäsi. Mirka kävi noutamassa mut kyytiin ja siitä alkoi reissu GM:ään. Se on kyllä kuin viidakossa olisi kun baarissa on itse selvinpäin ja muut kiskoo tuoppeja sekä shotteja minkä kerkeää. Itselleni kun ei bileputken jäljiltä vielä tehnyt yhtään mieli vetää ''It's party time bitch!''- kännejä ja joinkin vain pari siideriä koko illan aikana janoon. Muuten kyllä tuli sheikattua peppua ja laulettua ihan normaaliin vauhtiin. Sekä tietty nähtyä paljon tuttuja. Ei meinannut päästä metriäkään eteenpäin kun koko ajan joku tuli höpöttelemään. Onneksi tottelin Minna-Tätiä ja nostin perseen ylös sohvalta. Paljon kivempi tuommoinen ilta oli kuin, että olisin yksin maannut sohvalla karkkia syöden. Princess on sosiaalinen laumaeläin ja tarvitsee seuraa, paitsi krapulassa.

Siitä ei onneksi tarvinnut lauantaina kärsiä, vaan aamulla juostiin pururadalla koirien kanssa aamulenkkiä. Askelkyykkyjäkin tuli tehtyä aikamoinen määrä. Sen verran, että vieläkin vähän reisissä ja persuuksissa kävely tuntuu pikkuisen. Lenkin jälkeen vielä vatsa- ja selkälihastreeni. Krapulamätön sijaan lautaselle tuli hedelmiä ja raejuustoa. Viinapöhötys onkin onneksi nyt jo melkein poissa. Naama palautunut hamsterista normaaliin muotoonsa, eikä vatsakaan enää ole niin turvoksissa. Muutenkin tosi raikas olo kun on Helsingin jälkeen syönyt vain terveellistä ruokaa. Vähärasvaista, viljat täysjyvää ja kasvispainoitteista pientä poikkeusta lukuunottamatta. Siinä lauantaina tuli iltapäivästä annettua periksi mielihalulle ja hain Amarillosta chicken burgerin. Tosin pienen muutoksen tein vakkariannokseeni. Otin pariloidun broilerin nachokuorrutteisen sijaan ja ranskalaiset vaihdoin lisukesalaattiin ilman vinegretteä. Näin ollen myös ranskalaisten kanssa menevät pari dippiä jäi ottamatta. Tuolla tosin ei niin paljon vaikutusta ollut, sillä tänään ilkeä Minna-Täti sai mut ratkeamaan syömään Arnoldsiin donitsia ja mällikuppia. Mutta pitäisköhän mun palata asiaan kun menin näin pahasti aiheesta poikkeamaan ja hyppäsin jo tähän päivään. Aamutreenin jälkeen menin moikkaamaan Mr.X:ää. Alunperin piti olla siellä korkeintaan tunnin verran ja lähteä Venäjälle. Sitten lähtö siirtyi, siirtyi ja peruuntui kokonaan, Loppujen lopuksi X:n kanssa tuli vietettyä aikaa reilu kymmenen tuntia. Ei mulla tosin valittamista ole. Kun on hyvää ja komeaa seuraa, niin ei voi olla kuin hauskaa ja sitä lauantai tosiaan oli. Ja jos joku kauhistelee koirien olleen noin kauan yksinään, niin ei hätää. Mun vanhemmat on tottunut siihen et laittelen viikonloppusin viestiä ''Mie en kerkee viekää koirat pissille''. Näin täytyi toimia myös tällä kertaa kun ei vaan malttanut kotiin mennä kun Venäjän reissukin peruuntui.

Sunnuntain olinkin päättänyt jo etukäteen olevan kokonaan kotipäivä. Siivosin, pesin pyykkiä ja koirat, putsasin koirien korvat ja leikkasin kynnet, kuuntelin hyvää musiikkia ja rentouduin kylvyssä. Illalle tosin oli yksi suunnitelma, joka loppujen lopuksi peruuntui ja ai perkule vie ku mä olin pari tuntia niin saakelin kiukkunen. Pieni kiukuttelu, kunnon ulkoilu ja hyvä ruoka onneksi sitten auttoi rauhoittumaan ja pääsemään pettymyksen yli. Ihan tyhmää kun on luvattu jotain ja sitten meneekin yks kaks perumaan. Ei niin saa tehdä.


Jotkut kun usein miettii miltä näytän ilman laittautumista, niin tässä vastaus.

Kyllä tämä meikattu naama itseäni enemmän miellyttää.
Giggling Marlin on aina edullinen. Hinnasto uusittiin asiakkaiden kannalta parempaan suuntaan!

Kommentit

  1. eiks jojoilu olekkaan ohi? :DDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan edelleen ystäviä. Ei sitä tarttee olla riidoissa ja toista näkemättä jos eroaa =)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?