Se on ohi nyt!

Jouduin kyllä tekemään viikonloppuna yhden elämäni vaikeimmista päätöksistä tähän mennessä. Päätin nimittäin laittaa pisteen mun ja Mr.X:n jojoilusuhteelle. Mä en henkisesti enää jaksanu kauheeta säätämistä. Harmi tosin tuottaa pettymys siinä suhteessa, että ero ei ollut dramaattinen gay fight, vaan sopuisa ja helkutin itkuinen. Tuosta urposta kun on kuitenkin tullut sen verran tärkeä ihminen tämän vuoden aikana, niin sovimme pysyvämme edelleen ystävinä suhteen päättymisestä huolimatta.

No nyt siihen osioon mitä kaikki odottaa. Sheikattiinko pyllyä Gemmissä? Juotiinko kaksin käsin drinkkejä ja shotteja? Flirttailiko miehet baarissä? Kyllä, kyllä ja kyllä. Mitä se semmonen ero on, ettei lähetä turruttamaan päätä viinalla tyhjäksi kun on jo itkenyt niin paljon, ettei kyyneleitäkään tule ja on hirveä hedari. Mä en ole koskaan tavannut näin outoa miestä. Siellä oli yksi kundi, joka aina mut nähdessä vinkkas silmää tai rupes pysähtyi ja rupesi tuijottamaan sillä tavalla, että sitä ei voinut olla huomaamatta. Tuota jatkui ihan koko illan aina sinne pilkkuun saakka ja ensimmäistä sanaakaan kyseinen kundi ei kertaakaan tullut mulle sanomaan. Joko se oli helkutin lärvit koko illan tai sitten se oli karannut jostain parantolasta.

Huomenna sitten jatkuu tuo pullojen tyhjentely kun lähdetään Mimmin kanssa viettämää Rock'n Roll miniloma Helsinkiin. Bring Me The Horizon, DTM, läskeilyä ja tequilaa kaksin käsin luvassa. Ei voi tulla tylsä reissu!
Kommentit

 1. Onko tuo Mr x Tuomo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei todellakaa xDDD

   Mr.X:n henkilöllisyyttä ette tule koskaan tietämään ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?