Halloween 2015

Yksi lempijuhlistani Halloween on takana päin. Oli kyllä taas hauskimmat bileet pitkästä aikaa. Pitkästä aikaa sai melkein kaikki parhaimmat ystävät kasaan. Kaiken kaikkiaan meitä taisi olla 16 henkilöä bailaamassa. Suunnittelut olin aloittanut jo hyvissä ajoin ja perjantaina koristelin jo paikkoja, ettei lauantaista tulisi hirveän kiireinen kaikki maskeeraukset, ruokien valmistus ja muut sellaiset kun olivat myös edessä. Päätin tehdä kylppäristä pienen kummitusluolan. Ennen kylppäriin menoa seinällä oli lastentarha piirustusseinä tyyppisesti ''Do you wanna die?''. Jokaisen ''piirrustuksen alareunassa luki aina jokin nimi ja ikä. Ensimmäiseksi tein varman säikäyttäjän. Olin täyttänyt jumpsuitin vaatteilla ja päänä toimi pallo. Kylppäriin kun astui näytti kun joku olisi istunut pöydän ääressä. Pöydälle olin rakentanut alttarin. Alttari sisälsi pentagrammin, jonka päällä oli verinen puukko. Pentagrammin alapuolelle kirjoitin joitain latinalaisia sanoja, joista ei mitään hajua mitä ne tarkoittaa, mutta loitsulta niiden riimittely kuulosti. Tietenkin sitten oli kynttilöitä, jotka olivatkin ainoa valo kylppärissä. WC:n peilin ja lavuaarin olin tahrinut tekoverellä. Lavuaarin reunalta löytyi myös veren tahrima veitsi sekä kumihansikkaat. Kylppärin puoleiset lavuaarit oli myös veren tahrimat ja peilissä luki kolmeen otteeseen Bloody Mary. Kukaan ei suostunut menemään yksin lausumaan kirjoitusta.

Keittiö ja olkkari oli yksinkertaisemmin koristeltu. Hämärä punertava valaistus, veren tahrima pöytäliina ja erikoiset herkut. Valmistin niitä sormihodareita, verisiä keksejä ja kääretorttuja, shotteja lääkeruiskuissa, homeista dippiä sekä sitten tietenkin oli perus sipsit, karkit ja karjalanpiirakoita. Päällisinä karjalanpiirakoilla oli osassa brie juustoa ja osassa savuporotuorejuustoa. Boolina oli noitabooli, eli siniseksi värjätty mansikka-karpalobooli. Olisin halunnut valurautakattilan tarjoilukulhoksi, mutta piti tyytyä kattilaan, mikä kaapista jo valmiiksi löytyi. Tarjottavat taisivat olla mieluisia, sillä yhtään mitään ei jäänyt jäljelle. Kyllä siitä hyvä fiilis aina tulee kun vaivalla laittaa kaikkea hyvä ja sitten tarjottavat menevät kuin kuumille kiville.

Oma asuni oli Resident Evil leffojen innoittama. Olin prostituoitu zombie, jonka jo kerroinkin aiemmin. Kaikki tarvittavat, paitsi maskeeraustarvikkeet löytyivät omasta vaatehuoneesta. Pitkävartiset kiilakorkosaappaat, mustat minishortsit, valkoinen korsetti sekä silkkinen aamutakki, jota piti vähän veitsen kanssa käsitellä. Vaaleanpunaisen peruukinkin kaivoin pitkästä aikaa esille. Kuvat kertovatkin sitten kaiken maskeerauksesta.

Ilta meni kyllä liiankin nopeasti kun hauskaa oli. Herkuteltiin, vedeltiin shotteja, siemailtiin boolia, tanssittiin ja säikäyttelin kaikki vieraat illan aikana. Mikä se sellainen kauhuteema on jos ei kertaakaan säikähdä illan aikana? Puolilta öin siirryimme sitten Giggling Marlinin Glow Rockersien UV Halloween bileisiin. Jonot sisään sopivat kauhuteemaan, mutta onneksi V.I.P- jono on aina lyhyt ja jonotukseen sisään ei mennyt edes kymmentä minuuttia. Pöytäkin saatiin porukallemme helposti. Ilta oli muuten täydellinen, jos ei laske mukaan erään hullun akan hyökkäystä. En edes tiedä tarkkaan miksi joku nainen hyökkäsi mun kimppuun, mutta ilmeisesti siksi, koska olin jutellut hänen poikaystävälleen baaritiskillä. Ihmisten kanssa ei ilmeisesti saa nykyään jutella? Kyseinen eukko repi mua vaatteista ja viskasi tuopin mua päin, joka osui silmäkulmaan. Vasta kotona huomasin kun maskeeraukset pesin pois, että silmäkulmasta löytyi verta vuotava vekki. Sitä ei heti asuni takia huomannut. Jos olisin tuon nähnyt baarissa, niin olisin kyllä ilmoituksen poliisille kyseisestä jutusta tehnyt. Nyt annoin jutun jäädä vain portsarin väliin tuloon. Ei tuo välikohtaus onneksi iltaani loppujen lopuksi vaikuttanut kuin parin minuutin ajan. Kerkesin minä vielä ihan loppuyöstä käväistä Happy Days & Happy Nightissakin muutamaa ystävää moikkaamassa ennen kuin lähdin pizzerian kautta kotiin.
Mun uusi koira <3
Illan isäntä, eli minä sain pari lahjaa viereilta. Tämän herkkurasian, margaritaa sekä Pieni Merenneito topin.

Tälläinen paljastui kun maskit pesi naamasta....

Kommentit

 1. Hienoja kuvia! Muten kouluratsastus ssiat? Olit niin innostunut ýhdeddä vaiheesss? T peku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ollu rahaa käydä tunneilla. Saakelin kallista puuhaa :(

   Poista
 2. Wau! Oot nähnyt vaivaa,aivan mahtavaa:) Mikä tossa yhessä kuvassa on se oranssinen pallo,josta tulee vessapaperin näköstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmapallo ja se vessanpaperi on tekoverellä värjättyä sideharsoa ;D

   Poista
 3. Ei kestä enää! Missä tiedot pepakiimakiggelisheikkauksesta ja raavamättökrapulaviinasta?!

  Jääkö TÄMÄKIN viikonloppu ilman räväkkää pepasheiktietoa?! Vai oletko muka tehnyt ekan kerran vuosiin jotain muuta kuon ollut ympärikännissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kuule juonu tippaakaan viikonloppuna. Sääli tuottaa pettymys :D

   Poista
  2. Kummiskin hait pari sidukkaa kaupasta :)

   Poista
  3. Itseasiassa niin hain, mutta en itselleni :D

   Poista
 4. HUHUU! Missä olet,onko tapahtunut jotain,tule takaisin,kerro.huolestuttaa ja ikävä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?