Että sellainen viikonloppu tällä kertaa....

Bailupaku perkules sun kanssa.... En muista koska viimeeksi olisi ollut noin villi bileilta. Ihan sairaan mahtavaa. Oli tunnin ajan ilmaiset hanat, huippu DJ:t, paljon ystäviä, hyvin vähän vaatteita ja vaikka mitä. En tiedä mitä tapahtui, mutta oltiin parin ystävän kanssa röökillä juttelemassa ja kun tultiin pois, niin lähes koko baari oli puolialasti. Joku DJ:n ''uskallatko'' haaste ilmeisesti. Tai näin ainankin minulle kerrottiin. Parhaimmaksi pisti yksi nainen, joka oli lavalla pelkät narustringit jalassa. Siinä ei paljon jäänyt arvailun varaan yhtään mikään. Onneksi kuitenkin löytyy sanonta ''Se mitä tapahtuu Giggling Marlinissa, pysyy Giggling Marlinissa.'' Ja jos ei ollut aiemmin kyseistä sanontaa olemassa, niin nyt on. Kyllä mä jossain vaiheessa taisin karaoken puolella pöydälläkin tanssia. En tosin ole varma oliko se vain sen kolmannen tequilan aiheuttama harha vai tapahtuiko niin oikeasti.

Kyllä sitä seuraavana päivänä tunsikin olleensa bailaamassa. Ja nimenomaan päivällä. Nimittäin tuossa aamupäivästä heräillessä olin ihan varmasti edelleen humalassa. Mietiskelin mitä helkuttia siinä loppuyöstä oikein tapahtui. Flashbackit, tyhjä pizzalaatikko ja ystävät onneksi auttoivat selvittämään aamuyön kulun. Siinä sitten ei sen krapulan tultua auttanut kuin normaalin kaavan suorittaminen. Tupakkaa, ED Green Lightiä monta pulloa, ruokaa, karkkia, viileä suihku ja pari leffaa. Illalla olisinkin ollut kunnossa biletyksen jatkamiseen, mutta päätin kerrankin jättää väliin. Baariin lähtemisen sijaan kävin koirien kanssa hyisellä järvenrannalla kävelemässä sekä pilkkopimeässä koirapuistossa.

Päätös oli kyllä ehdottomasti loistava. Tänään tuli nimittäin herättyä pirteänä uuteen päivään ja lotossakin oli viisi oikein. Ei sillä saanut kuin 69e ja hilut, mutta juuri sopivasti kirppispäivään riittävät rahat. Kiitos paljo Veikkaus, vaikka olisihan ne viimeisetkin kaksi numeroa saanut olla mun puolesta oikein. Lappeenrannassa oli eräs kirppistapahtuma, jonne voittoja lähdin tuhlailemaan. Tavaratarjonta ei ollut oikein itselleni mieleistä ja jotkut pitivät aivan järkyttäviä hintoja. Esimerkiksi Seppälän farkut 15e. Aikani kun kiertelin löysin ne omat aarteet sieltä tavarapaljouden joukosta. Victoria's Secretin ihana huppari, mustat niittikoristeltut sneakerit, kylppäriin ''bath''- pyyhe sekä pari kivaa löysää löhöilytoppia. Tuo VS:n huppari oli kyllä löydöistä se huikein ja mieluisin. Hintakin oli todella edullinen. Ajattelin mielessäni, että olisin valmis maksamaan 15e, mutta myyjä ei pyytänyt kuin 7e kyseisestä hupparista. Kaiken kaikkiaan rahaa näihin ostoksiin meni yhteensä vain 16e. Kaupan kautta sitten menin kotiin kokkailemaan sunnuntaipäivällistä. Kerrankin jaksoin kokataa kunnolla ihan vain itselleni. Valmistin kasviksia aasialaisittain, bbq-chilimarinoitua broileria ja tummaa riisiä. Herkullista vaikka itse sanonkin. Tuo oli päivän ensimmäinen ruokani ja arvatkaa unohdinko ottaa valmiista ateriasta nälissäni kuvaa. Kello oli jotai 19 ruuan ollessa valmista, joten voitte vain kuvitella miten nälkä siinä vaiheessa oli Ruokaröökillä mietiskelin ''ei perkule se kuva''. Noh ainankin valmistusvaiheesta muistin sentään ottaa kuvan.


Otettiin Mentorin kanssa selfie Tuiskunkin kanssa yritin, mutta siitä tullut mitään kun ei se pysy paikoillaan.


Kommentit

 1. Jos tulee jo nuorena bilettäessä tollasia black-outeja ettei muista mitä illalla tapahtui alkaa aivot jo huutaa apua. Aika reippaasti olet tainnut ehtiä jo nuorella iällä aivosoluja ryyppäämällä tuhota, niitä ei saa uusia, saatat olla aika dementikkokunnossa jo viiskymppisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha elämää rajottaa tollasilla murheilla. Eihä sitä tiiä vaik jäisin huomenna auton alle ja sit kyl vituttas ku ei ois eläny täysillä.

   Live like theres not tomorrow <3

   Poista
 2. Onks nuo toiset miehet tos sun veljii? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On :)

   Meitä oli julmetun iso porukka bailaamassa tona iltana. Kaikkien veljet, siskot, serkut ja kaverit menossa mukana :D

   Poista
 3. Onko kaikki homot tuollaisia bilehile pyllyn heiluttelijoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai!
   Iha niiku kaikil heteromiehetkii on aina kalja kädes, makkara toisessa ja pillu pelkästään aina mielessä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?