Yllätyksiä yössä!

Niin se vaan kauppareissu saattaa muuttua yks kaks pitkäksi menneeksi yöksi. Tupakalla piti vaan käydä Mr.X:n luona, mutta hän päättikin yllättäen tulla yöksi mun luokse. Siinä sitten menikin useampi tunti ''eteen ja taa taa, en haluu lopettaa aah, keinutaan, keinutaan, mun lantio ou pyörii niiku J Lo ou'', jonka vuoksi olen tänään ollut ihan sairaan väsynyt. En tosin viime yötä vaihtaisi nukkumiseen mistään hinnasta ja kyllä noita virastoasioita tuli hoidettua puolinukuksissakin. Kohta on inttijutut koiria vaille hoidettu. Saakeli, että tulee kirpasemaan kun pitää 700-800e laittaa noiden kahden kastraatioon. Mutta mä lähen kohta kavereiden kanssa valloittamaan bingon. Toivotaan voitto kotiin!

Laittakaas muuten tulemaan taas pitkästä aikaa toivomuksia postausten suhteen. Ajattelin jos ensi viikon ajan taas kirjoittelisin ainoastaan teidän toiveitanne pitkästä aikaa.


Kommentit

 1. Kerro vaikka lisää noista tupakkatauoista. Saako Mr X märätkin röökit syttymään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mr.X on sen verran kuuma tapaus, että jäämerikin roihahtaa liekkeihin pienestä hipaisusta <3

   Poista
 2. Ilmeisesti vain kallein kelpaa?
  Kyllä tavislekuri kastroinnin suorittaa satasella. Kun menee muualle kuin Animagiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kunnalliseen olen menossa :D

   Tuisku on niin vankka ja jämäkkä ruumiinrakenteeltaan, että painoa viimeeksi kun mitattiin keväällä 33kg, niin Tuisku tulee maksamaan noin 300e. Mentor 5-7kg kevyempi poika. Painon mukaan laskettuna pikkaisen ylikanttiin heitettynä tekee tuon verran. Ennemmin liikaa rahaa säästössä kuin liian vähän =)

   Poista
 3. Halvallahan tuota pääset,pk-seudulla jopa kunnallinen veloittaa kastraatiosta alkaen 270 e tjsp,tämä siis hinta n. 4 kg chihulle.

  VastaaPoista
 4. Kysyppä Tassukummeilta aikaa koirien leikkaukseen. Niillä on kastraatiopäivät lokakuussa. Kts. fasebookin sivut.

  VastaaPoista
 5. Ei Lappeenrannassa alle 200 pääse missään. Ollaan viemässä oma koira tassukummien tempaukseen lokakuussa. 165€ sisältää myös kaulurin ja lääkkeet ja iso koira kyseessä. Suosittelen kysymään vieläkö mahtuu :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?