Vittu mikä hallitus ja eduskunta!

Saakeli  mitä puoskareita hallitus ja eduskunta täynnä. Kuka helkutti nuo päästi päättämään Suomen asioista? Suomen kansa nuo valitsi Suomen asioista päättämään ihan oma syy. Turha nyt enää teidän on valittaa. Ihan itse olet äänestyslipukkeeseen raapustanut noiden idioottien numeroita. Noin neljän vuoden päästä saa sitten äänestystilanteessa käyttää aivojakin.


Sitä saa mitä tilaa

Ehkä opit'sen sä nyt
Jos kaiken itse pilaa, on turha olla pettynyt
Kommentit

 1. No mut duuniihan saa jos vaan jaksaa hakea. Se itsestä kiinni niinkuin sanoit. Joten mikäs nyt vituttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä saakin =)

   Ei mua vituta yhtään mikää. Päin vastoin saan iloa kun oikeistopuolueita äänestäneet saavat katua päätöksiään. Ensi vuonna sitten vasemmisto johtoon, niin saa jotain järkeä asioihin =)

   Poista
  2. Ensi vuonna? Seuraavat eduskuntavaalit on vasta 2019...

   Poista
  3. Piti kirjoittaa neljän vuoden päästä. En tajuu mite jotku pystyy heräämää aikasi aamulla. Mä oon aina robotti puolee päivää asti, eikä aivot toimi ennen puolta päivää (jos silloinkaan) ;D

   Olen yöeläin <3

   Poista
  4. Itseasiassa enemmistö kansasta pitää hallituksen toimia tarpeellisena eli todennäköisesti ne jotka ovat oikeistopuolueita äänestäneet. Muutenki vasemmistolainen politiikka tässä tilanteessa ajaisi maan pahempaan tilaan kuin missä Kreikka on. Luojan kiitos he eivät tule ikinä pääsemään johtoon.

   Poista
  5. Päinvastoin! Vasemmistolainen politiikka saisi Suomen asiat kuntoon =)

   Poista
  6. En kai mä vasemmistoa kannattaisi jos siitä olisi haittaa yhteiskunnalle.

   Poista
  7. Miten juuri vasemmistolainen politiikka saisi Suomen asiat kuntoon? Anna edes yksi konkreettinen esimerkki? :)

   Poista
  8. "Ennemmin siis leikkaavat kaikkia tukia kaikilta ;D"

   No ehkä sunkin ääni muuttuu kellossa kun meet sinne inttiin ja alat saamaan tukiaisia.

   Poista
  9. Tässä konkreettinen esimerkki: http://www.finlandiakirja.fi/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/9/196305.jpg


   No jos pitää valita veronkorotukset vai leikkaukset, niin leikataan sitten ennemmin =)

   Poista
  10. Vasemmistolaiset ovat monet entisiä kommunisteja. Sä siis kannatat fasisteja?? O_O

   Poista
  11. Fasismi yhdistetään äärioikeistolaisuuteen ei vasemmistolaisuuteen? O__o

   Poista
  12. Fasismi yhdistetään äärioikeistolaisuuteen ei vasemmistolaisuuteen? O__o

   Poista
 2. Pakkohan tässä taloustilanteessa on jotain tehdä. Eiköhän kansalaisten pitäisi olla paremminkin kiitollisia, että vaihteeksi on toimintakykyinen hallitus toisin kuin edellinen, joka ei oikein pystynyt mihinkään. Jos ammattiyhdistysliike olisi ollut yhteistyöhaluinen ei olisi tarvittu tällaisia päätöksiä vaan olisi sovittu siitä yhteiskuntasopimuksesta. Mutta eiväthän nämä ay-johtajat jäseniensä asioita aja vaan keskittyvät keskinäiseen valtataisteluun. Siitä saavat sitten työntekijät maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakot ei auta mitään mihinkään. En ota/ottaisi sellaisiin koskaan osaa.

   Mun mielestä sakkoja saisi korottaa entisestään jo tulleen korotuksen lisäksi kuin että vähäosaisilta leikattaisiin pois kuten lapsiperheiltä, työttömiltä, eläkeläisiltä jne...

   Poista
 3. Ihmettelen sitä kun kaikki kitisee ettei saa leikata, mutta jostain olis kuitenkin leikattava. Ei voida vain kuvitella kaiken olevan hyvin, kun talous on ihan päin prinkkalaa. Jos leikkauksia ei tehdä nyt, niin Suomi on muutaman vuoden päästä samassa jamassa kuin Kreikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä leikkaukset parempi on kuin veronkorotukset. Ennemmin siis leikkaavat kaikkia tukia kaikilta ;D

   Poista
  2. Rikkaiden verotusta sais korottaa ihan tuntuvasti, heillähän on mistä maksaa. Nyt pienituloiset, opiskelijat ja eläkeläiset joutuu maksumiehiksi. Sairasta meininkiä, ei voi muuta sanoa!

   Poista
  3. vittu että vituttaa tälläset tietämättömät penskat, kuka ensinäkin määrittää sen ootko rikas vai et. Jos teet perse veressä duunia 24/7 ja saat siitä palkkaa ja samalla menetät suurimman osan vapaa-ajastasi niin se ei sitten osalle ihmisistä sovi. Muistakaa nyt saatana että teidän mielestänne ne "rikkaat" (tässä tapauksessa suurituloiset) maksavat yli 50% veroja! Aina toitotetaan että "ihmiset ovat samanarvoisia" yms. muuta schaibaa millä ei oo mitään merkitystä heti kun rahat loppuu. Jos joku ajaa kalliilla mersulla pitkin päivää niin kannattaa muistaa paljon se omistajalleen maksaa.
   Anteeksi kielenkäyttöni ja pakko mainita, että olen itsekin opiskelija ja silti tätä mieltä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?