Vihdoin lepoa!

Ekaa kertaa reilu pariin viikkoon kun on enemmän kuin yksi päivä ilman mitään menoa yhtään mihinkään. Tiistaina sitten alkaa taas rumba pyörimään uudelleen. Perjantaina siis tämä pitkä viikonloppu alkoi ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa rentoutuminen kuin armottomalla bailaamisella Lappeenrannan kuumimmassa menomestassa Giggling Marlinissa Hello My Name Is- sinkkubileissä ihanassa seurassa. Ihania ystäviä, skumppaa, siideriä, herkullisia drinkkejä, perseen pyöritystä tanssilattialla ja karaokea. En tiedä miksi, mutta nykyään olen ruvennut tosi useasti laulamaan PMMP:n Henkilökohtaisesti ja Joku Raja biisejä, joka on outoa. Nuo on nimittäin sellaisia synkkiä biisejä ja mä yleensä laulan kaikkia pirteitä biisejä, kuten Waka Waka, Erittäin Hyvä Ellen Täydellinen, Rusketusraidat, Bad Romance, Paha Poika ym... Alan varmaan suomalaistua, eli synkkyyttä peliin. Kaiken kaikkiaan oli tosi hyvät bileet, vaikka ei sulhasehdokkaita sinkkubileistä löytynytkään. Enpä tosin missään vaiheessa tällä kertaa yrittänyt niitä metsästääkkään kun halusin viettää aikaa ihan vain ystävien kesken. Viime keskiviikkona tuli iskettyä ihan tarpeeksi miehiä. Se oli sellainen ilta, josta vaikenen. Sen voin sanoa, että seuraavana päivänä olotila ei 5h yöunien jälkeen ollut kovin ruusuinen.

Ei kyllä tuon perjantainkaan jälkeen. Sain taas ''vittu mä vihaan kaikkea elollista''- krapulan. Silloin toivoo olevansa ainoa elollinen olento koko maailmassa. Ihan kaikki ärsyttää. Jääkaapissa oli tuttuun tapaan vain valo, joten oli pakko lähteä kauppaan. Meinasin unohtaa koirien luut ja menin hakemaan niitä, jonka jälkeen hermoromahdus oli jäljellä. Mun takana oli joku papparainen, joka rupesi aukomaan päätään. Selitti miten en saa poistua jonosta hakemaan unohtunutta tuotetta, vaan pitäisi joko kerätä tavarat hihnalta ja lähteä sitten hakemaan unohtuneita juttuja tai maksaa tavarat ja lähteä uudelleen jonottamaan. Tästä luiden hakemisesta ei ollut mitenkään ruuhkaa aiheuttavaa vahinkoakaan. Kun tulin jo luiden kanssa takasin, niin edelläni ollut tyyppi oli vasta maksamassa tavaroitaan. Päätin olla ihan hiljaa, enkä sanoa sanaakaan tuolle papalle. Mun suusta olisi tullut sen verran rumaa tekstiä nimittäin. En kehtaa edes tähän laittaa mitä olisi tehnyt mieli sanoa. Loppupäiväksi linnottauduin sohvalle. Päivälliseksi tein kana-nuudelikeittoa, jonka maustoin limellä ja srirachalla. Oli muuten todella hyvää. Harmi etten muista reseptiä. Laitoin kattilaan umpimähkään kaikkea mitä löysin kaapeista. Illalla pidin vielä leffaillan pizzan ja sipsien seurassa. Se oli virhe.

Syön normaalisti niin vähän rasvaa, ettei mun elimistö nykyään osaa vissiin käsitellä rasvaa. Tänään vatsa on ollut turvoksissa ja kipeä. Muutenkin olo on vähän sellainen tukkoinen ja saamaton. Alkoholin tuottamasta krapulasta roskaruokakrapulaan. Oli olo mikä tahansa, niin nyt lähden kyllä juoksulenkille pururadalle koirien kanssa. Salin jätän väliin, mutta huomenna treenaan sitäkin kovemmin sitten. Huomenna kirjoittelen teille sitten Suomen Täydellisistä Venäläisnaisista.Mentor on tällänen ikuinen ''pieni'' sylivauva <3

Keskiviikolta....

Kommentit

 1. Oletko tehnyt jotain kulmillesi? Ne näyttää jotenkin todella tasapainoislta ja luonnollisilta, mutta silti todella siisteiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väritän mun kulmat kulmakynällä =)

   Poista
  2. Etkös sä vasta värjännyt kulmas hiusvärillä..

   Poista
 2. Kuka toi kaunis poika on tossa yhdessä kuvassa? (Siis se, joka ei ole sinä tai koirasi)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?