Suomen Täydelliset Venäläisnaiset

Ehdoton syksyn realityjen ykkönen. Olen jäänyt täysin noiden naisten lumoihin. Kyseinen sarja kun ei ollut vielä alkanut, niin ajattelin noiden naisten olevan sellaisia ''maksullisia vaimoja''. Ajattelin heidän siis olevan naimisissa joidenkin rikkaiden suomalaisten miesten kanssa ja elävän heidän rahoillaan luksuselämää. Varmasti moni muu ajatteli täysin samoin. Todella kiinnostavaa seurata heidän elämäänsä kaikkine arjen haasteineen. Erilaisia juhlia ja lanseeraustilaisuuksia, normaalia kotielämää, työntekoa, erilaisia projekteja, yritteliäisyyttä ym... Seuraavana mielipiteeni naisista.

Elena Lukkarinen: Elena on sarjan naisista suosikkini. Kotiäiti, joka ei ole jämähtänyt pieruverkkareihin neljän seinän sisään lihomaan lapsen saatuaan. Elena on sellainen jalat maassa oleva nainen, jolle ei ole noussut kusi päähän. Lisäksi arvostan todella paljon hänen työskentelyään hyväntekeväisyyden parissa.

Sofia Kazakov: Sofiasta olen saanut mielikuvat, että hän on sarjan ''mean girl''. Kaiken täytyy mennä juuri kuin hän haluaa ja saavuttaa tavoitteensa keinolla millä hyvänsä. Jopa antamalla potkut hyvälle ystävälleen Elenalle, jonka oli tarkoitus hoitaa viime jakson muotinäytös. Hänessä on myös kuitenkin se lempeä puolikin ja osaa arvostaa pieniäkin eleitä. Haluaisin muutes hänen hajuveden.

Valeria Hirvonen: Valeria on se äitihahmo. Pitää muista huolta, toimii välien selvittelijänä ja on puolueeton jokaisessa asiassa. Menestynyt todella upeasti ravintola-alalla. Hänen firmassaan kaikki sai alkunsa juuri täältä Lappeenrannasta, jossa itse asun. Täällä onkin hänen Savukari paikkoja muistaakseni neljä? En ole täysin varma. Valeria on sellainen jota ei vihaa, mutta ei myöskään rakasta.

Regina Slepak: En osaa sanoa yhtään mitään koko naisesta. Hänen ruutuaikansa on ollut kahden jakson aikana varmaan minuutti per jakso. Tällä hetkellä täysin irrallinen henkilö koko sarjassa.

Alisa Ranta-Aho: UAAAARGHH!!!!! Heittäkää se pois siitä sarjasta. Sarjan vihastuttaja. Jatkuva itsensä ylistäminen ja jalustalle nostaminen on niin raivostuttavaa. Kaikista eniten vihaan hänen puhetyyliään. Kuulostaa niin ylimieliselle ja rasittavalle kanalle, että ei toista kovin helposti löydy. Koko olemus ylipäätään on raivostuttava. En usko, että tämä nainen kuuluu kenenkään suosikkeihin.

Kertokaa ihmeessä omat mielipiteenne sarjasta. Kuka vihastuttaa ja kuka rakastuttaa? Vai onko koko sarja kenties syvältä?


Kommentit

 1. Justiinsa luin tuon valerian haastattelun jossa hän kertoi että kaikki juhlat yms tilaisuudet oli tuotannon järjestämiä eikä hänellä ole oikeasti rahaa oikeastaan ollenkaan :D mikä on musta aika jännä . Mutta viihdeohjelma on viihdeohjelma ja sen takia sitä katonki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niihin pitää käsikirjoittaakkin sisältöä, että saa juuri sitä viihdearvoa, jolla taas herätetään ärsytystä/ihastusta ja näin saadaan katsojia :D

   Poista
  2. Kyllä valerialla on rahaa. Sehän tienasi tosi paljon.

   Poista
 2. Ei jaksa kiinnostaa tämän tyyppiset ohjelmat pätkääkään. Katson dokumentteja tai kunnolla käsikirjoitettua fiktiota, en tämmöisiä, joista ei tiedä mikä on totta ja mikä tarua. Tai mainosta - eikös tämäkin ohjelma perustu lähinnä sovitulle tuote-esittelylle ja näiden rouvien ja yhteistyökumppanien bisnesten mainostamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hömppä aina dokumentit voittaa :'D

   Mä tykkään rentoutuessa tehdä kaikkea, mihin ei aivotoimintaa niin hirveästi tarvitse.

   Poista
 3. Valeria on Hirvonen, ei Hironen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?