Kymmenen parasta kotimaista elokuvaa ja näyttelijää!

Tälläistä aihetta ei vielä koskaan ole minulta tainnut tullakkaan. Suomalaisesta musiikista en oikein välitä muutamia tiettyjä artisteja lukuun ottamatta, mutta kotimaiset elokuvat kyllä kiinnostaa. Harmi vain, ettei Suomessa osata tehdä hyvää kauhua. Lordi yritti, mutta siitä tuli sellainen kerran katsottava pätkä. Hömppäelokuvia Suomessa onneksi osataan tehdä ja niihin olen täysin koukussa. Ilman enempää lässytystä listaan nyt kymmenen parasta kotimaista elokuvaa ja sen jälkeen kymmenen parasta näyttelijää.

Kymmenen parasta elokuvaa:

Prinsessa - Kyseinen pätkä tuli viime perjantaina MTV:ltä ja vitsailin somessa, että leffasta alkaa musta kertova elokuva. Todella mielenkiintoinen elokuva ja hyvin toteutettu. Kaikki näyttelijät vetävät roolinsa kunnialla. Anna ''Prinsessa'' Lappalainen oli todella upea ja ihana ihminen mielenterveysongelmistaan huolimatta. Hän on muistomerkkinsä Kellokoskella todellakin ansainnut.

8 Päivää Ensi-iltaan

Saippuaprinssi

Tyttö Sinä Olet Tähti

Jos Rakastat - Ainoa kotimainen hyvä musikaalielokuva

Roskisprinssi

Miss Farkku Suomi

Populaarimusiikkia Vittulajänkältä

8 Pallo - Upea elokuva huumeiden täytteisestä synkästä elämästä

Rölli ja Metsänhenki - Muistoja... niin paljon muistojaKymmenen parasta näyttelijää:

Pamela Tola

Malla Malmivaara

Mikko Leppilampi

Elli Castrèn (Unelma Säleikko)

Maria Järvenhelmi

Krista Kosonen

Jasper Pääkkönen

Iina Kuustonen

Outi Mäenpää

Laura Birn

Lopuksi on pakko antaa kunniamaininta kahdelle näyttelijälle, jotka eivät ole olleet vuosiin enää aktiivisia. Venla Saartamo ja Jonna Keskinen, jotka tunnetaan parhaiten Salatuista Elämista Miia Laitelana ja Silja Salinina. Kaikkien aikojen parhaimmat hahmot koko sarjassa ja noista kahdesta Siljan roolihahmo vie sen ykköspaikan. Kalle kun on tullut takaisin, niin nyt voi haaveilla jos Silja saapuisi Jenkeistä takaisin Pihlajakadulle, jota vaan valitettavasti tuskin tulee tapahtumaan.

Salkkarit kulta-aikana Pamela Tola

Malla Malmivaara

Mikko Leppilampi

Elli Castren

Maria Järvenhelmi

Krista Kosonen

Jasper Pääkkönen

Iiina Kuustonen

Outi Mäenpää

Laura Birn

Kommentit

  1. Iina kuustonen on ehkä yksi huonoimmista nykyajan näyttelijöistä, sellainen yhden ilmeen nainen. Kaunis, mutta valitettavasti ei lahjakas.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?