Hottikset - Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Nimittäin ensimmäinen ja viimeinen jakso. Herranjumala mitä saastetta ihmisten olohuoneisiin lasketaan. Ne joiden mielestä Big Brother on roskaa on todennäköisesti tehnyt jonkin aikaa sitten itsemurhan. ''Liian kuumia ja ei ole sen takia löytänyt kumppania.'' Pikemminkin heitä ei ole huolittu, koska ei kukaan huoli tuollaisia ylimielisiä pilvissä leijailijoita, jotka kuvittelee itsestään täysin liikoja. Ja Juha, Juha, Juha... Etkö sä osaa oikeasti muuta tehdä kuin valehdella? Tekisi mieli vähän korjailla sun lauseita totuuden puolelle ja kertoa pari pikku salaisuutta, mutta mä en alennu juoruilemaan muiden ihmisten asioita. Toivottavasti pystyt elämään omatuntosi kanssa...

Ehdottomasti paras henkilö sarjassa oli Mr.Muovikassi. Ihana ystäväni Jani, eli Yahnu. Sillä kun on jotain järkeäkin päässä. Mutta muovipusseista tulee kyllä vielä hitti. Huomenna niin jätän Furlat, Guessit, Vuittonit sun muut laukut kotiin ja otan tuon Valintatalon muovikassin tuolta roskiskaapista esiin!

Ps. Onneksi on Suomen Täydelliset Venäläisnaiset. Jotain tasokastakin realityä saatiin syksyyn.Kommentit

 1. Käsikirjoitettu ohjelma, kuten kaikki "tosi"tv. Ihan hyviä tyyppejä löytäneet, vaatii lahjakkuutta esittää kusipäätä jos ei ole ammattinäyttelijä. Tää Juha nyt vetää sen roolin vähän turhan överiksi, menee komedian puolelle, eihän tommosta jaksa edes vihata tai halveksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhan tunnen ja se on livenä vielä pahemmin xDD

   Poista
 2. Onko sulla Vuittonin laukku(ja)? Siis aitoja? Minkälainen? :) Mä en kyllä laske Guessia tai Furlaa H&M:ää kummoisemmiksi merkeiksi, varsinkin Guessin laukut ovat todella huonolaatuisia ja kaikilla on varaa niihin. On ne tosin hienompia kuin muovikassi. :D Mun halvin laukku on Balenciagan, maksoi noin 1000 euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yksi aito Vuitton. Tosin itse en ole sitä ostanut, vaan sain sen yhdeltä exältä lahjaksi. Muuten mulla on Furlaa, Guessia ja "Turkkia".

   Guessit on mulla ainankin kestänyt tosi hyvin + Old School- mallisto <3

   Poista
  2. Mulla on yksi aito Vuitton. Tosin itse en ole sitä ostanut, vaan sain sen yhdeltä exältä lahjaksi. Muuten mulla on Furlaa, Guessia ja "Turkkia".

   Guessit on mulla ainankin kestänyt tosi hyvin + Old School- mallisto <3

   Poista
 3. En kyllä tajua mikä noissa merkkilaukuissa kiihottaa, yleensä ne on aika kolhon näköisiäkin. Tonnin jos maksaa laukusta ei kyllä ole ihmisellä kaikki "tavarat laukussa" vaikka olisi kuinka rikas.Jos haluaisin esitellä varakkuuttani polttelisin seteleitä torilla ennemmin, tulisi paremmin huomatuksi. Ompelen laukkuja ja reppuja itse kivoista värikkäistä kankaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä on kuultu... mutta sellasilta ihmisiltä joilla ei oo varaa niihin. Luulatavasti sinäkin yksi niistä. Polttelist seteleitä okei XDD

   Poista
 4. Taidat olla kateellinen Juhalle kun on päässyt telkkariin ja sinä et oo päässyt.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pari vuotta sitten olisin ollut, mutta nyt en menisi mistään hinnasta muiden pilkattavaksi nolaamaan itseäni. Kirjoitan blogia ja siihen mun "julkisuus" jää.

   Niin ja Farmiin olisin päässyt, mutta peruin ohjelmaan menon Mentorin hankkimiseksi. Mun tilalle otettiin joku nuori nainen.

   Poista
 5. Mulla on yksi aito Vuitton

  Otatko sen inttiin mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta firma tarjoaa vaatteet. Fifty shades of green :)

   Poista
 6. En tunne tuota Juhaa (ennakoiva syöttö kirjoitti aluks kuhaa XD) mutta se minkälaisen kuvan se itestään antaa on naurettava. Saa olla vaativa ja päämäärä tietoinen suhdetta haettaessa mutta jos ei oo itekkään se kedon kaunein kukkanen ni pikkusen menee pilvissä sen kriteerit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Kyllä mä kiinnitän enemmän huomiota luonteeseen ja sisäiseen kauneuteen, mutta valehtelisin jos sanoisin ettei ulkonäöllä ole mitään merkitystä. Kyllä jokainen sitä ulkoista olemustakin katsoo, mutta jos se menee kaiken edelle, niin sitten on korvien välissä vikaa :DD

   Poista
 7. Mua kyllä nauratti Juha... Massiiviset kasvot mihin tarvii isommat huulet?? Kapeammat kasvot mitä osalla naisista niin en tajua miten ne on massiiviset. Noi huulet kyllä on ihan kamalat. Ja oliko se sun ystävä ihan tosissaan et ne oli sen mielestä kivan näköiset? :D
  Muista tyypeistä... Se Jonna on aivan kamala horisko. Mä vihasin sitä BB:ssä kun se ei tehnyt mitään muuta kuin puuhas sen Joukonsa kanssa ja oli vaan muuten tosi tylsä ämmä. Kaiken lisäksi, anteeksi nyt, mutta on aika tuhdissa kunnossa kun tässä kuitenkin on tarkoitus olla ohjelma jossa on megakuumia ihmisiä.
  Martta taas vaikuttaa pinnalliselta minäminäminä-ämmältä joka etsii vaan jotain sugar daddyä ylläpitämään sen elämäntyyliä. Vaikuttaa olevan ohjelman se sisäisesti rumin ihminen.
  Ja bile-Dani. Voi YÖK! En panis. Ei senkään kroppa missään megatikissä kunnossa ole niin aivan turha käyttäytyä niinkun olis. Jätkä luulee olevansa kymppi mut oikeesti on vaan joku 7. Näyttääkin ihan alaikäiseltä.
  Tommi taas... Siitäkään en pitänyt BB:ssä. Ehkä siks että siinä on jotain tosi häiritsevää ja pystyn hyvin kuvittelemaan sen kellariin palottelemaan ruumiita koska se näyttää ihan sarjamurhaajalta.

  VastaaPoista
 8. Siis määrä ainakin katsoin Hottiksia nimenomaan Juhan takia, se on ihana!
  Toivon että Juha sais oman ohjelman.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?