Häviö tuli lopulta...

Sinnikkäästi taistelin vastaan, mutta kertatyrmäyksellä kipeys lopulta vei voiton ja perjantaina piti lähteä yöllä päivystykseen kun kurkku turposi, puhumisesta tuli vaikeaa ja kärsin kovista kivuista. Pikaserppi näytti 52 ja kuumetta löytyi 39. Ei siinä ollut muuta vaihtoehtoa kuin perua kaikki menot ja jäädä sängyn pohjalle antibioottikuuria popsimaan. Lauantaina tosin riskeerasin terveyteni ystävien vuoksi, mutta vasta sen jälkeen kun olin hakenut päivystyksestä vahvemmat pillerit kun buranat, panadolit ym.. ei kurkkukipuun auttanut. Lääkärin jälkeen kävin vanhempien kanssa Kehruuhuoneen Sadonkorjuumarkkinoilla syömässä lounaaksi metsäsienikeittoa ja ostamassa lähituottajien tuotteita.

Mutta siis olin luvannut alkuviikosta vieväni ystäväporukkani bailaamaan Giggling Marliniin, jonne sitten sovitusti meninkin. Muilla oli villiä biletystä kun itse lähinnä istuskelin pöydässä. Ihan vain sen vuoksi ettei mitään sydänlihastulehdusta pääsisi tulemaan. Reissusta oli tosin hyötyäkin. Join muutaman tequilan ja se helpotti huomattavasti kurkkua. Turvotus laski ja lievittyi siedettäväksi. Tämän takia ennen vanhaan siis on kurlattu kirkkailla kun kurkussa ollut vikaa? Kaiken kaikkiaan kuitenkin oli todella naurun täytteinen ilta. Mentiin muun muassa naimisiin pilleistä tehdyillä sormuksilla ja vaikka mitä jännää. Tanssimisen jätin täysin väliin, mutta karaokea kävin pari laulua laulamassa vaikkei ääntä paljon kurkusta lähtenytkään. Yhdessä vaiheessa muut kaverit olivat tanssimassa/tupakalla, niin taas mua tuli iskemään kaksi naista. Mikä mussa oikein on ruvennut naisissa kiinnostamaan? Sen näkee kilometrien päähän, että olen 100% homppeli herranjumala.

Nyt tässä on levätty kolme päivää, joista kaksi on ollut kuumeetonta ja tänään ei ole kurkkukipua enää ollut. Huomenna siis ajattelin uskaltaa lähteä liikenteeseen. Tämä päivä siis vielä täysin vuoteessa Netflixin parissa.

Ennen ja jälkeen photoshopin <3


Mä oon miettiny, että miksi niin miehet kuin naiset, nuoret ja vanhat on niin hartaita pämppääjiä nykyään?

Kommentit

 1. Koska pämppäämine on kivaa. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aito tavara tuntuu paljon paremmalta :D

   Poista
 2. Olet jatkuvasti vahvaa lääkitystä vaatien sairaana.

  Olisiko aika tarkastaa elintavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun elintavoissa ole mitään vikaa. Harrastan liikuntaa säännöllisesti, ruokavalio on monipuolinen ja terveellinen (70% kasviksia, vähärasvainen).

   Ainoa mikä on niin nukkua pitäisi ainankin pari tuntia enemmän yössä, suolan käyttöä vähentää ja alkoholia juoda hiukan harvemmin. Tällä hetkellä baarissa tulee oltua kerran viikossa.

   Niin ja sairaana voisi levätä kunnes on taas terve, eikä mennä normaaliin vauhtiin nappien voimalla.

   Poista
  2. Yleensä tuo sairastelu tarkoittaa että lapsena/nuorena on tullut tehtyä asioita väärin ja nyt muuttamalla asioita ei ole käytännön mitään merkitystä. Itsellä on melko huonot elintavat ruoan ja nukkumisen suhteen. Kasviksia ei paljoakaan, rasvaista, nukun 3-5h yössä. Mutta sairastelen keskimäärin kerran kahdessa vuodessa kun on lapsena/nuorena tullut vietettyä kaikki aika ulkona urheillen, rämpien metsissä ja saatu vastustuskyky.

   Poista
  3. Lapsena oli vielä terveelliset elämäntavat, mutta teini-iässä vedettiin lähes tulkoon pelkkää alkoa ja krapulassa perhepizza, notkuttiin tietokoneella ja nukkumisesta/liikunnasta ei tietoakaan. Ainoa liikunta taisi olla kännissä tanssiminen ja siideripussien kanssa poliisia karkuun juokseminen :DD

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?